Σαμαράς και Στουρνάρας πήγαν στη Λαχαναγορά του Ρέντη -Να τσεκάρει την τιμή της πατάτας είχε πει στον πρωθυπουργό η σύζυγος του[εικόνες] - iefimerida.gr

Σαμαράς και Στουρνάρας πήγαν στη Λαχαναγορά του Ρέντη -Να τσεκάρει την τιμή της πατάτας είχε πει στον πρωθυπουργό η σύζυγος του[εικόνες]

Σαμαράς και Στουρνάρας πήγαν στη Λαχαναγορά του Ρέντη [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κεντρική αγορά του Ρέντη αρχίζει να πουλάει και σε απλούς καταναλωτές, δίνοντας τους την ευκαιρία να αγοράζουν λαχανικά και φρούτα από την πηγή και πιο φθηνά. Μάλιστα έσπευσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Οικονομικών να παραβρεθούν σήμερα στις σχετικές ανακοινώσεις στου Ρέντη.Ο πρωθυπουργός πέρασε από όλα τα μαγαζιά , στάθηκε όμως ιδιαίτερα στο μανάβικο. «Αντώνη , κοίτα πόσο έχει η πατάτα γιατί στη Λαϊκή την αγοράζω ένα ευρώ το κιλό» ήταν η εντολή της συζύγου του. Οπως αναφέρουν τα parapolitika ο Σαμαράς είδε χαμηλότερη τιμή και το ανέφερε κατόπιν στην ομιλία του. « Μου είπε η γυναίκα μου ότι η πατάτα έχει 1 ευρώ κι εδώ τη βρήκα 70 λεπτά. Η αγορά του καταναλωτή στο Ρέντη είναι φθηνότερη έως 30% κι αυτό είναι βασικό βήμα κατά της ακρίβειας» επεσήμανε.

Οι τιμές των προϊόντων θα είναι ως και 50% φτηνότερες απ'οτι στις λαϊκές αγορές , ενώ η αγορά θα είναι καθημερινά ανοιχτή για το κοινότις 08:00 το πρωί ως και τις 17:00 το απόγευμα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi. H φωτογραφία του Γιάννη Στουρνάρα από ανάρτηση στα social media

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ