Παπαδημούλης: Ψεύτικες οι απειλές της κυβέρνησης για εκλογές. Ο Σαμαράς τις φοβάται, ο Βενιζέλος τις τρέμει - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Ψεύτικες οι απειλές της κυβέρνησης για εκλογές. Ο Σαμαράς τις φοβάται, ο Βενιζέλος τις τρέμει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην διαφωνία της Τρόικα με την κυβέρνηση σχετικά με την λήψη νέων οριζόντιων μέτρων αναφέρεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος χαρακτήρισε τις απειλές περί εκλογών «δήθεν».

Σε ανάρτηση του στο facebook, ο Δημήτρης Παπαδημούλης υποστηρίζει πως «ετοιμάζουν νέα μέτρα με ''πολιτική διαπραγμάτευση''», ενώ σχολιάζοντας την θέση της κυβέρνησης πως εάν ζητηθούν νέα μέτρα θα πάει σε εκλογές την χαρακτήρισε «δήθεν» σημειώνοντας: «Ο Σαμαράς τις φοβάται, ο Βενιζέλος τις τρέμει».

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ για τα υποβρύχια τονίζοντας: «Η ΝΔ είπε Οχι στο Νόμο Βενιζέλου για τα υποβρύχια το 2010. Γιατί ήταν εξίσου σκανδαλώδης με τη σύμβαση Τσοχατζόπουλου. Τώρα όλα "μέλι γάλα";».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ