Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Με τα οικονομικά σας θα είσαστε αγχωμένοι, αφού χρήματα που περιμένατε θα καθυστερήσουν και θα προσπαθήσετε με διάφορους τρόπους να καλύψετε τα έξοδα σας. Οι εξελίξεις αναμένονται θεαματικές ειδικά αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες. Όσοι είστε μόνοι θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας, πιο ουσιαστικό. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό σταματήστε να βλέπετε σαν κτήμα τον σύντροφο σας και μην κάνετε σκηνές ζήλιας χωρίς λόγο, γιατί αρκετά τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Στον αισθηματικό τομέα ευνοημένοι είναι όσοι βρίσκονται σε μια σοβαρή – σταθερή σχέση.

Ταύρος

Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα ή να ρισκάρετε σε επενδύσεις που σας υπόσχονται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Η κοινωνικότητά σας θα είναι ανεβασμένη και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας με φίλους και καλή παρέα. Θα πρέπει πρώτα να προστατεύσετε την θέση σας και μετά να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Μοιραστείτε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Ορισμένες σχέσεις θα δοκιμαστούν αυτές τις ημέρες. Προσπαθήστε να αποφύγετε λόγια που πονάνε και μην πιάνεστε από ασήμαντες αφορμές για να ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις προσπαθείστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε πως και ο σύντροφος σας έχει τις δικές του.

Καρκίνος

Δείξτε του λίγο ενδιαφέρον και μην το παραμελείτε τόσο πολύ. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές επαφές ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε και αξιόλογες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Στα ερωτικά σας, θα υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σας καθώς θα θελήσετε να του επιβληθείτε. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ.

Λέων

Θα αναλάβετε καινούργιες ευθύνες και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να αντεπεξέλθετε. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δεχθείτε προκλήσεις από τους συνεργάτες σας, με συνέπεια να έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.

Παρθένος

Αποδράστε με το ταίρι σας κάνοντας μια μικρή εκδρομή προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας και να αποφύγετε κάποιες μικρές γκρίνιες και εντάσεις. Επίσης πάρτε κάποιες αποφάσεις που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε στενά τις τωρινές απαιτήσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όπως και στη ζωή σας γενικότερα. Μην καινούργιες υποχρεώσεις, αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Όσον αφορά τις οικονομικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες είναι μια κρίσιμη εποχή για σας. Στο χώρο της εργασίας σας, θα συμβούν κάποιες ανακατατάξεις και θα πρέπει να τις δεχτείτε και να μην αντιδράσετε γιατί θα βγείτε στο μέλλον χαμένοι.

Ζυγός

Είναι κατάλληλη περίοδος, έτσι ώστε να κάνετε πετυχημένους συνδυασμούς και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Κάντε λίγο ακόμα υπομονή και τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους σύντομα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απορροφηθείτε τόσο πολύ με την δουλειά σας που δεν θα έχετε χρόνο για φλερτ και διασκεδάσεις. Στα οικονομικά σας ,δρομολογήστε τις αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας, αναζητώντας συμμάχους που θα σας στηρίξουν στα καινούργια σας ξεκινήματα. Τα άστρα προβλέπουν ότι στον εργασιακό σας χώρο, θα καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και θα σας βοηθήσουν άτομα κύρους που θα βρεθούν κοντά σας, εκτιμώντας την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας..

Σκορπιός

Αποφύγετε να κλείσετε νέες συμφωνίες, γιατί θα δημιουργηθούν εμπόδια και δυσκολίες και θα τελειώσουν πριν καν αρχίσουν... Είναι καλή περίοδος όμως για να οργανώσετε ένα πλάνο για τα επόμενα βήματα σας. Έχετε βάλλει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να τους πραγματοποιήσετε έγκαιρα. Νέα δεδομένα θα αρχίσουν να δημιουργούνται στη ζωή σας. Οργανωθείτε καλύτερα για να μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα και την ευφυία σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι γιατί θα πιεστείτε πολύ.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Όσοι από εσάς ασχολούνται με πνευματικές εργασίες θα έχετε μια καλή περίοδο γεμάτη εμπνεύσεις και θετικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να επιλύσετε τις διαφορές σας με το διάλογο αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις προστριβές. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα καταβάλλετε κοινές προσπάθειες με τον σύντροφο σας για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας, λύνοντας παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που υπήρχαν.

Αιγόκερως

Μια ερωτική σχέση ή μια φιλία ενδεχομένως να έχει δυσάρεστη κατάληξη. Θέματα οικονομικά που αφορούν εσάς ή τρίτους, (ερωτικό σύντροφο ή παιδιά) και έχουν σχέση με οφειλές, δάνεια, εφορίες, θα σας απασχολήσουν έντονα. Καλό θα είναι να μην κλείσετε καμία οικονομική συμφωνία αυτή την εβδομάδα, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας προκειμένου να αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις. Προβλήματα και λάθη του παρελθόντος φαίνεται ότι επανέρχονται.

Υδροχόος

Αυξημένη η ευαισθησία και διορατικότητα σας σήμερα. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σας και κρατήστε αυτές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Να ξέρετε ότι έρχονται, για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες έχετε. Στη δουλειά σας, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας.

Ιχθείς

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές προστριβές και ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα παρουσιάσει ανοδική πορεία, καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε τους στόχους σας να πραγματοποιούνται. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Προετοιμαστείτε γιατί θα συναντήσετε εμπόδια και ανατροπές στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε έξυπνα θα τα ξεπεράσετε. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ανάγκη για ψυχικό δέσιμο και τρυφερότητα θα σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφο σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ