Πρεμιέρα με ήττα στην παράταση για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα - iefimerida.gr

Πρεμιέρα με ήττα στην παράταση για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ματς ήταν θρίλερ και κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Γκιστ έδωσε προβάδισμα στους «πράσινους» (82-83) 22 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, αλλά ο Σεϊμπούτιτς απάντησε αμέσως (84-83) με έξι δευτερόλεπτα να απομένουν. Ο Ούκιτς και ο Φώτσης αστόχησαν και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη νίκη. Νωρίτερα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν εκείνος που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, με τρίποντο στα 18''.
Το πάλεψε ως το τέλος, αλλά το ματς δικαίωσε το χαρακτηρισμό θρίλερ τελικά για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έκαναν πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα με ήττα από την Λιέτουβος στο Βίλνιους.

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 84-83 στην παράταση (κανονική διάρκεια 74-74).

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Κάρι 12(2), Μπατίστ 12, Φώτσης 3(1), Ούκιτς 8, Λάσμε 4, Μαυροκεφαλίδης 10, Διαμαντίδης 6(1/7τρ, 7ασ), Γκιστ 10, Παπάς 5(1), Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 13(1/4τρ,8ρ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ