Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές επαφές ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε και αξιόλογες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Οι αστρολογικές τάσεις δεν υπόσχονται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο αλλά δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε αξιόλογες προτάσεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Ταύρος

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο ερωτικός σας τομέας δεν υπόσχεται πολλά και μάλλον θα κυριαρχεί μια ψυχρότητα. Προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα που θα προκύψουν δουλειά σας, μέσα από ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν και μην κάνετε καμία κίνηση να εναντιωθείτε. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα καταβάλλετε κοινές προσπάθειες με τον σύντροφο σας, για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας λύνοντας παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που υπήρχαν.

Δίδυμοι

Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια αυτήν την περίοδο. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες μέχρι και επίσημες δεσμεύσεις για πολλούς από εσάς. Οι περισσότεροι από εσάς έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν μια καλύτερη επαγγελματική θέση και να ξέρετε ότι το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφο σας.

Καρκίνος

Θα κουραστείτε πολύ για να τα διευθετήσετε όλα και πολλές φορές τα όρια της υπομονής σας θα εξαντληθούν, από τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Κινηθείτε συντηρητικά και αποφύγετε κάθε καινούργια κίνηση σε οικονομικά θέματα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σχέση σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες τρίτων. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για αναθέρμανση των σχέσεων σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και επιτέλους θα πάρετε μια ανάσα.

Λέων

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε κάτι πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό στη ζωή σας. Πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις αλλά καλό θα είναι να περιμένετε λίγο για να τις εφαρμόσετε την κατάλληλη στιγμή. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση θα υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφο σας, γι΄ αυτό να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας και τα λόγια που θα πείτε.

Παρθένος

Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις εδώ και αρκετό καιρό χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να αποβάλλετε τον εγωισμό σας. Στα εργασιακά σας οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, καθώς θα σας πιέζει ο χρόνος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας έχουν αναθέσει οι ανώτεροι σας.

Ζυγός

Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να αποφύγετε σπατάλες γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν. Συνεχίστε την προσπάθεια με υπομονή και επιμονή προκειμένου να βάλετε τις σωστές βάσεις για ένα ευοίωνο 2011. Τα άστρα προβλέπουν ότι, θα σας απασχολήσουν έντονα οικογενειακά σας θέματα και θα υπάρξει σύγκρουση απόψεων με τα δικά σας πρόσωπα. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη ζωή πιο ρεαλιστικά. Φίλοι και συγγενείς μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

Σκορπιός

Αρπάξτε σημαντικές ευκαρίες που θα σας δοθούν και μην επαναπαυτείτε, μέχρι να ολοκληρώσετε ότι έχετε αρχίσει. Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό, ο οποίος δεν είναι στο χαρακτήρα σας, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Με τα οικονομικά σας θα πάρετε μια ανάσα γιατί τα πολλά έξοδα σταματούν και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε κάπως τα πράγματα. Ο έρωτας είναι πάντα σημείο αναφοράς στη ζωή σας.

Τοξότης

Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, προσέξτε πολύ. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη. Παράλληλα θα τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και θα πάρετε μια ανάσα. Το σπίτι η ακίνητη περιουσία, η οικογένεια ή η εξέλιξη μιας σοβαρής δουλειάς μπορεί να σας αγχώσουν και να σας στεναχωρήσουν ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Οι γνωριμίες που θα κάνετε μέσα από τη δουλειά σας θα είναι αρκετές, γι΄αυτό φροντίσετε να τις αξιοποιήσετε. Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις. Στην εργασία σας, θα κινείστε με γρήγορους ρυθμούς και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι γιατί θα υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας ανατρέπουν το πρόγραμμα σας.

Υδροχόος

Συζητήσεις επαφές και συμφωνίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα και ευνοούνται αρκετά. Η ενεργητικότητα σας οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Θα βάλλετε προτεραιότητες στη ζωή σας για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τις επιθυμίες σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είναι λίγο προσεκτικοί για τυχόν καβγαδάκια με το ταίρι τους. Στα επαγγελματικά σας, εξετάστε αναλυτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μετά αποφασίστε.

Ιχθείς

Χειριστείτε με διπλωματία κάποιες καταστάσεις. Χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Χρειάζεται όμως, να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι στις καινούργιες γνωριμίες, γιατί δεν γνωρίζετε τις πραγματικές τους προθέσεις και δεν πρέπει να στηριχτείτε στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να επεκταθείτε στο χώρος σας. Ωστόσο όσοι έχετε μια μόνιμη μακροχρόνια και δοκιμασμένη σχέση δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ