Oργιάζουν οι φήμες για χωρισμό «βόμβα» πασίγνωστου ζευγαριού [εικόνα] - iefimerida.gr

Oργιάζουν οι φήμες για χωρισμό «βόμβα» πασίγνωστου ζευγαριού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες περεί επικείμενου χωρισμού πασίγνωστου ζευγαριού. Δημοσιεύματα θέλουν τη σχέση της τραγουδίστριας με τον κατά 18 χρόνια νεότερο σύντροφό της να περνά πολύ σοβαρή κρίση και τον χωρισμό να μοιάζει με μονόδρομο.

Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Κάσπερ Σμαρτ οι οποίοι σύμφωνα με άτομο του στενού τους περιβάλλοντος δεν τα πηγαιουν καθόλου καλά μεταξύ τους τελευταία. «Καυγαδίζουν και λογομαχούν συνέχεια. Υπάρχει ψυχρότητα ανάμεσα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια μετά το χωρισμό της με τον σύζυγό της δεν θέλει να είναι μόνη, είναι από τα άτομα που όταν κάτι δεν προχωράει, το τελειώνουν.

«Σίγουρα ο Κάσπερ δεν είναι η αγάπη της ζωής της. Το ξέρει κι εκείνος αυτό. Ο μόνος λόγος που η σχέση τους κράτησε μέχρι τώρα, είναι η μεγάλη αδυναμία που έχουν τα δίδυμα της Τζένιφερ Λόπεζ», καταλήγει ο φίλος του ζευγαριού.

Oργιάζουν οι φήμες για χωρισμό «βόμβα» πασίγνωστου ζευγαριού [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ