Επικεφαλής της ΕΥΠ στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών: Ελάτε να ελέγξετε την υπηρεσία - iefimerida.gr

Επικεφαλής της ΕΥΠ στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών: Ελάτε να ελέγξετε την υπηρεσία

Επικεφαλής της ΕΥΠ στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών: Ελάτε να ελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την κόντρα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τη φημολογία περί παρακολούθησης των τηλεφωνικών επικοινωνιών μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την ΕΥΠ, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Θανάσης Δραβίλλας εισηγείται με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών κ. Α. Λαμπρινόπουλο τη διενέργεια ελέγχου στις εγκαταστάσεις της Ε.Υ.Π..Μάλιστα ο έλεγχος αν και είναι τυπικός και γίνεται κανονικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έχει καθυστερήσει και όπως αναφέρει ο κ. Δραβίλλας έχει παρέλθει περίοδος δύο ετών από τον τελευταίο έλεγχο που διεξήγαγε η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών -Ιανουάριος 2012-. Ο κ. Δραβίλλας προσθέτει πως στο διάστημα που μεσολάβησε έχει αλλάξει η Διοίκηση της Υπηρεσίας και λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα συγκυρία, επισημαίνει την ανάγκη διεξαγωγής του σχετικού ελέγχου το συντομότερο δυνατό.

Ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών αναφέρει επίσης στην επιστολή του ότι η πρωτοβουλία εναπόκειται αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών και διαβεβαιώνει ότι παραμένει στη διάθεσή του κ. Λαμπρινόπουλου για κάθε συνδρομή που τυχόν απαιτηθεί για την απρόσκοπτη διεκπεραίωση του έργου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ