Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα νιώσετε πιεσμένοι με κάποιες συνεργασίες που έχετε και θα θελήσετε να τις σταματήσετε, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι σε αυτές τις σχέσεις καμιά φορά θα πρέπει να συμβιβάζεστε για το δικό σας καλό. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Να είστε όμως προσεκτικοί, μην υπογράψετε αυτήν την περίοδο διακανονισμούς και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνεται στο ταίρι σας, γιατί θα έχετε γκρίνιες και προστριβές μεταξύ σας. Στον οικονομικό τομέα δε θα συναντήσετε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα.

Ταύρος

Η επαγγελματική σας ζωή εξακολουθεί να απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Θα ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σας ανανεώσει. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα καθώς θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Συνεχίστε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

Δίδυμοι

Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν αποκλείεται να σας εκνευρίσουν ή να σας στεναχωρήσουν. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται στους περισσότερους από εσάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, αρκεί να το επιδιώξετε. Όσοι από εσάς ασχολούνται με πνευματικές εργασίες θα έχετε μια καλή περίοδο γεμάτη εμπνεύσεις και θετικά αποτελέσματα. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας.

Καρκίνος

Διανύετε μια περίοδο όπου θέματα δουλειάς σας απασχολούν σε έντονο βαθμό. Θα βάλλετε ένα οριστικό τέλος σε μερικές συνεργασίες σας, αφού θα δείτε ότι δεν σας ωφελούν και σας δημιουργούν μόνο προβλήματα. Μην είστε ισχυρογνώμονες με τους συνεργάτες σας, αφήστε ένα παραθυράκι ανοιχτό, μήπως κάνετε λάθος. Οι αστρολογικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν λίαν συντόμως θα σας ευνοήσουν στον επαγγελματικό τομέα περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις.

Λέων

Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα. Καλύτερα να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με θέματα εργασιακά που ευνοούνται καθώς και με σημαντικά σχέδια γύρω από τον χώρο της δουλειάς που τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Στα προσωπικά σας, εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό προσέξτε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή και θα υπάρξουν διαφωνίες με το ταίρι σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδα σας, απλά θα κουραστείτε περισσότερο για να το πετύχετε.

Παρθένος

Εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρείστε να ξεκαθαρίστε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και θα συζητήσετε για καινούργιες συνεργασίες. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αρκεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Οι εξελίξεις ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας που έχετε κάνει θα είναι πολύ σημαντικές. Στον επαγγελματικό σας τομέα, κάνετε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις που συμβαίνουν και σας πιέζουν.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολογήσει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Ίσως αναγκαστείτε να υποχωρήσετε προκειμένου να μη χάσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή ακόμη και να αποχωρήσετε εάν δεν έχει μέλλον. Οι σχέσεις θα βελτιωθούν σε σημαντικό βαθμό και τα όποια προβλήματα υπήρχαν φαίνεται πως υποχωρούν. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν από μια δυσκολία στην επικοινωνία αυτό το διάστημα. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανόν να περάσουν όλες οι σχέσεις σας από το μικροσκόπιο. Θα πρέπει να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να ισορροπήσετε τα πράγματα στη ζωή σας, καθώς θα συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές. Προωθείστε τις υποθέσεις σας αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται αρκετά καλές.

Τοξότης

Είστε ξεσηκωμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές για να πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας. Θα πρέπει όμως να λάβετε υπ΄ όψιν, όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε ανάλογα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες υποχρεώσες σας με επιτυχία. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να πάρετε κάποιο δάνειο αυτές τις ημέρες.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να εξετάσετε όμως αναλυτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μετά να συμφωνήσετε, γιατί αν κινηθείτε σωστά σύντομα θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Λόγω της πίεσης που θα νιώθετε από προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα έχετε εριστική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σχέση σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες τρίτων. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά. Συλλέξτε πρώτα τις κατάλληλες πληροφορίες και μετά προχωρήστε.

Υδροχόος

Διαχειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας και αποφύγετε περιττά έξοδα. Θα είσαστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ζεστοί θα έλκετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας και θα είσαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο περιβάλλον σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα θελήσετε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας για να γοητέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για ασχοληθείτε εποικοδομητικά με τον σύντροφό σας ή και τους συνεργάτες σας. Θα έχετε σύμμαχο τον Άρη στους Ιχθύς, που θα σας γεμίσει ζωντάνια και σιγουριά για τον εαυτό σας. Μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα έρθετε σε οριστική ρήξη με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να μην λειτουργείτε κάτω από πίεση και βιασύνη, γιατί θα κάνετε λάθη που αργότερα θα μετανιώσετε. Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές είναι πιθανόν να προκύψουν.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ