Για 68' λεπτά η Εθνική ήταν στη Βραζιλία για το Μουντιάλ – Τώρα θα περιμένει τα μπαράζ - iefimerida.gr

Για 68' λεπτά η Εθνική ήταν στη Βραζιλία για το Μουντιάλ – Τώρα θα περιμένει τα μπαράζ

Για 68' λεπτά η Εθνική ήταν στη Βραζιλία για το Μουντιάλ – Τώρα θα περιμένει τα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν για κάποιο μαγικό λόγο οι διαιτητές στο Φάληρο και το Kάουνας σφύριζαν τη λήξη των δύο αναμετρήσεων στο 68', η Εθνική ομάδα θα ήταν στον... παράδεισο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρισκόταν στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τη συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2014. Βέβαια, τα ματς δεν λήγουν στο 68' και πλέον η Εθνική εναποθέτει στα μπαράζ τις ελπίδες της για πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού.

Η εικόνα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου υποδέχθηκε το Λιχτενστάιν δεν ήταν πολύ καλύτερη από εκείνη της Παρασκευής με τη Σλοβακία. Παρόλα αυτά οι διεθνείς έκαναν το καθήκον τους και με γκολ του Σαλπιγγίδη (7') και του Καραγκούνη (81') κέρδισαν με 2-0. Το ζήτημα όμως ήταν τι γινόταν στο Κάουνας.

Οι Λιθουανοί άντεξαν στην πίεση της Βοσνίας έως το 68'. Οσο η αναμέτρηση έμενε στο 0-0, η Ελλάδα έπαιρνε την απευθείας πρόκριση για το Μουντιάλ. Το δώρο που περίμεναν όμως οι διεθνείς από το Κάουνας δεν ήρθε. Ο Ιμπίσεβιτς στο 68' έβαλε το χρυσό γκολ για τη Βοσνία και έστειλε τη χώρα του για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Πλέον η Εθνική ομάδα ελπίζει σε πρόκριση μέσω των αγώνων μπαράζ. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν στις 11 και 15 Νοεμβρίου, ενώ η Ελλάδα θα ξέρει τον αντίπαλό της έπειτα από την κλήρωση της 21ης Οκτωβρίου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ