Νέα ολομέτωπη επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Διακινείτε τη θεωρία της καλής και της κακής βίας - iefimerida.gr

Νέα ολομέτωπη επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Διακινείτε τη θεωρία της καλής και της κακής βίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για τη θεωρία των δύο άκρων, καθώς μετά τις δηλώσεις στελέχους της «Επιτροπής Σοφών» του ΣΥΡΙΖΑ Συνταγματολόγου Γιώργου Κατρούγκαλου ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα. Το βράδυ της Δευτέρας σε εκπομπή στο Mega ο κ.Κατρούγκαλος είπε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ο όρος βια για μαχητικές διαδηλώσεις, ή σε περιπτώσεις όπως το γιαούρτωμα του Θεόδωρου Πάγκαλου. Σήμερα η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην Κουμουνδούρου.

Από το γαλάζιο στρατόπεδο κάλεσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει ευθέως τις δηλώσεις. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση η ΝΔ ανακοίνωση αναφέρει «η χθεσινή παρέμβαση του κ. Κατρούγκαλου και τα όσα υποστήριξε για τη βία, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται και διακινεί τη θεωρία της καλής και κακής βίας. Μια θεωρία που τροφοδοτεί την εξτρεμιστική βία, διχάζει την κοινωνία και οδηγεί στο χάος. Έφτασε ο κ. Κατρούγκαλος στο σημείο να δικαιολογεί προπηλακισμούς, καταλήψεις δημοσίων κτηρίων και ομηρίες καθηγητών. Καλούμε τον κ. Τσίπρα, εδώ και τώρα, να αποδοκιμάσει ευθέως τις δηλώσεις αυτές και να ξεκαθαρίσει τη θέση του».

Η απάντηση από την Κουμουρνδούρου ήρθε με ανακοίνωση της μίας αράδας που κάνει λόγο για φτηνή προβοκάτσια από την πλευρά της ΝΔ, η οποία την οδηγεί στην αυτογελοιοποίηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ