Αγνωστοι λεηλάτησαν σχολείο και υπέγραφαν ως «Χρυσή Αυγή» - iefimerida.gr

Αγνωστοι λεηλάτησαν σχολείο και υπέγραφαν ως «Χρυσή Αυγή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση στα Φάρσαλα έχει προκαλέσει μία πρωτοφανής υπόθεση λεηλασίας σε Γυμνάσιο της περιοχής του Μεγάλου Ευϋδρίου. Άγνωστοι εισέβαλαν στο σχολικό συγκρότημα και αφού λεηλάτησαν άφησαν πίσω την «υπογραφή» τους με το σήμα της Χρυσής Αυγής.Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης μαρτυρά πως οι δράστες είχαν αντικλείδια, τα οποία και χρησιμοποίησαν.

Παράλληλα στο χώρο βρέθηκαν τα πινέλα και τις μπογιές με τα οποία είχαν γεμίσει τους τοίχους με το όνομα και το σήμα της Χρυσής Αυγής.Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί τι ακριβώς έκλεψαν αλλά, άγνωστο μέχρι στιγμής γιατί, άφησαν πίσω τους έναν σκληρό δίσκο και μερικά USB που ανήκαν σε καθηγητές, τα οποία είχαν αφαιρέσει από το γραφείο τους.

Οι Αρχές έχουν στα «χέρια» τους τα ευρήματα, ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της εξέτασης των δαχτυλικών αποτυπωμάτων και του γενετικού υλικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ