Δένει τα πλοία στα λιμάνια η ΠΝΟ στις 6 Νοεμβρίου -24ωρη απεργία από τους ναυτεργάτες - iefimerida.gr

Δένει τα πλοία στα λιμάνια η ΠΝΟ στις 6 Νοεμβρίου -24ωρη απεργία από τους ναυτεργάτες

Δένει τα πλοία στα λιμάνια η ΠΝΟ στις 6 Νοεμβρίου -24ωρη απεργία από τους ναυτερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε 24ωρη απεργία στις 6 Νοεμβρίου θα κατέβει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην πανεργατική απεργία που θα κηρύξει η ΓΣΕΕ την ίδια ημέρα. Η Συνομοσπονδία συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη, για το θέμα.Απόφαση καθόδου σε 24ωρη απεργία εκείνη την ημέρα είχε λάβει αυτόνομα την περασμένη Παρασκευή το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ενωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), ένα από τα 14 πρωτοβάθμια σωματεία που μετέχουν στην ΠΝΟ.

Η ΠΕΜΕΝ, η οποία ανήκει στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, κάλεσε με ανακοίνωσή της τους ναυτεργάτες σε οργανωτική προετοιμασία της απεργιακής κινητοποίησης, με στόχο εκείνη την ημέρα «να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς».

Σημειώνεται ότι την περασμένη Πέμπτη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ ύστερα από πρόταση του ΠΑΜΕ αποφάσισε να εισηγηθεί στη Διοίκηση της Συνομοσπονδίας πανεργατική απεργία στις 6 Νοεμβρίου. Η Διοίκηση της ΓΣΕΕ αναμένεται να λάβει τις τελικές αποφάσεις για την απεργία στην συνεδρίασή της σήμερα, Τετάρτη.

Φωτογραφία: fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ