Αναδιάρθρωση ζητά το ΔΝΤ σύμφωνα με το Spiegel - iefimerida.gr

Αναδιάρθρωση ζητά το ΔΝΤ σύμφωνα με το Spiegel

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αλλάζει πορεία, σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού Spiegel. H συζήτηση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους έρχεται πλέον στο προσκήνιο, με τους ανθρώπους του ΔΝΤ να φέρονται να συνομιλούν με ευρωπαΐκές κυβερνήσεις προκειμένου να αρχίσουν το συντομότερο δυνατό οι συζητήσεις και διεργασίες για το ελληνικό "κούρεμα".

Σύμφωνα πάντα με το Der Spiegel το ΔΝΤ έχει πλέον συνειδητοποιήσει πως το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και διαχειρίσιμο, αντίθετα με όσα έλεγε ο ευρωπαίος επικεφαλής του, Αντόνιο Μπόρχες, μόλις πριν ένα μήνα. Τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης δεν επαρκόυν και πλέον οι μόνες εναλλακτικές λύσεις που παρουσιάζονται είναι η μείωση των επιτοκίων , η επιμήκυνση αποπληρωμής και η αναδιάρθρωση του χρέους.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως παρόλο που η Ελλάδα θα πρέπει τάχιστα να έρθει σε επαφή με τους πιστωτές της για να τους ανακοινώσει τα πλάνα της, το ίδιο το ΔΝΤ φοβάται να ανακοινώσει δημόσια τις δικές του σκέψεις ούτως ώστε να μην φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την Πορτογαλία, η οποία αντικρίζει κι αυτη πλέον το δυσάρεστο πρόσωπο της κρίσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΝΤ Spiegel αναδιάρθρωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ