Πρώτη επίσημη εμφάνιση της Macan σε video της Porsche - iefimerida.gr

Πρώτη επίσημη εμφάνιση της Macan σε video της Porsche

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο νέο για την Porsche το επόμενο χρονικό διάστημα είναι η Macan. Η πολύ-αναμενόμενη Macan, που από τη στιγμή που είναι ένα πιο μικρό και φυσικά οικονομικά πιο προσιτό SUV αποκτά αυτόματα ενδιαφέρον.

Το οποίο για την Ελλάδα, παρά την κρίση, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο, από τη στιγμή που θα έχει και κινητήρα 2.000 κυβικών. Ενδεχόμενα όχι από την αρχή αλλά θα τον αποκτήσει σίγουρα στην πορεία, ενώ το top σύνολο θα είναι ένας V6 turbo 3.000 κυβικών με τουλάχιστον 380 ίππους.

Για τη Macan λοιπόν η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα ένα video στο οποίο, όπως μπορείτε να δείτε, απεικονίζεται για πρώτη φορά καθαρά στην τελική της μορφή, ενώ αισθητικά δικαιολογεί το χαρακτηρισμό μικρή Cayenne. Λόγω πιο μαζεμένου μεγέθους πάντως δείχνει συνολικά πιο αρμονική, ενώ ταυτόχρονα το video προσπαθεί να τη συνδέσει με την ιστορία της εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ