Τα ζώδια της Τρίτης 15 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 15 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 15 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι ιδιαιτέρα καλή με αποτέλεσμα να μην πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Η ερωτική σας ζωή, για όσους έχετε μια σταθερή σχέση θα είναι σε ισορροπία, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την δυνατότητα να φλερτάρετε μέσα στον χώρο της δουλειάς. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την περίοδο. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σχέση και να περνάτε καλά. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους.

Ταύρος

Στα εργασιακά η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν, θα βγάλετε ανασφάλειες, φοβίες και θα είσαστε μερικές φορές σε σύγχυση για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Στις διαπροσωπικές σχέσεις έχετε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, μην απογοητεύεστε, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αρκετά σε όλους τους τομείς ενώ ένα σημαντικό σχέδιο αρχίζει να προωθείτε. Στον χώρο της εργασίας σας, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Η δημιουργικότητα σας θα είναι αυξημένη και θα μπορέσετε να αναδείξετε με επιτυχία τα ταλέντα σας. Ισορροπήστε τις υποχρεώσεις σας ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα για να αποφύγετε την σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Μόνο έτσι θα πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας και θα εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να επαναφέρετε τις ισορροπίες κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό με τη διαχείριση των χρημάτων σας και αποφεύγοντας περιττές σπατάλες. Στον ερωτικό τομέα οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία.

Καρκίνος

Βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε σχέσεις ασφαλείας τόσο με τα μέλη της οικογενείας σας όσο και με άτομα στο χώρο της δουλειάς σας. Θα διώξετε ότι σας καταπιέζει και σας ταλαιπωρεί και θα προχωρήσετε μπροστά για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Να ξέρετε όμως, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε ένα εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν μεταξύ σας

Λέων

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως έχετε γίνει πάρα πολύ καχύποπτη σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους αλλά αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί εντελώς φυσιολογικό ύστερα από τα τελευταία σημαντικά γεγονότα στην ζωή σας. Μην υπογράψετε όμως ακόμη κανέναν οικονομικό διακανονισμό. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στα επαγγελματικά σας, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα παίρνετε..

Παρθένος

Εμπόδια καθυστερήσεις και άγχος δεν αποκλείεται να προκύψουν αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν έντονα. Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται ότι δε σας αφήνουν περιθώρια για ελεύθερο χρόνο. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Στη δουλειά σας, οι δημιουργικές σας ιδέες δεν θα πρέπει να εμπεριέχουν μεγάλη φαντασία, αλλά να είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν.

Ζυγός

Αφιερώστε χρόνο για περισυλλογή και προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και προσπαθήστε να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης κινητικότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Προχωρήστε με τα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να βλέπετε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Στις συνεργασίες σας θα δείτε ότι θα παίζονται παιχνίδια, από τα οποία θα κινδυνεύει η θέση σας.

Σκορπιός

Αξιοποιήστε οπωσδήποτε αυτό το διάστημα και μην το αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκύψουν αιφνιδιασμοί ή δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστούν αναθεωρήσεις και αλλαγές. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα έχετε στον οικονομικό σας τομέα, γι΄ αυτό προσπαθήστε να έχετε πάντοτε χρήματα στην άκρη για να καλύπτετε τα έκτακτα έξοδα που θα προκύπτουν και να μην οδηγείστε σε πρόχειρες λύσεις δανεισμού. Η οικογένεια και γενικά άτομα του προσωπικού σας περιβάλλοντος φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη.

Τοξότης

Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Ακόμα, οι διαφορές απόψεων, όπου υπάρξουν, θα πρέπει να λυθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθούν οι μεγάλες συνέπειες που πιθανόν να προκύψουν με το πέρασμα του χρόνου. Οι αισθηματικές σας σχέσεις εδώ και αρκετό καιρό χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς δεν αποκλείετε να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ανοιχτείτε σε νέες ερωτικές εμπειρίες και βιώστε έντονες στιγμές πάθους.

Αιγόκερως

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με το άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να έρθετε σε οριστική ρήξη μαζί τους. Καλείστε να επιλύσετε θέματα συνεργασιών, τα οποία τα είχατε αφήσει στην άκρη. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στα οικονομικά σας θα στενέψουν τα περιθώρια, θα νιώσετε εγκλωβισμένοι σε υποχρεώσεις και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να πληρώνετε....

Υδροχόος

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαρούμενη, αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα και μην κάνετε νέες επενδύσεις. Αφήστε πίσω σας προβλήματα του παρελθόντος. Διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αναστατωθείτε από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν στη δουλειά σας και αφιερωθείτε στο πως θα πετύχετε στους στόχους που έχετε βάλλει. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν αυτήν την περίοδο και αξιοποιήστε τες στο μέγιστο βαθμό.

Ιχθείς

Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα πετύχετε πολλά πράγματα στη δουλειά σας. Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Οι ρυθμοί στη δουλειά σας απαιτούν μεγάλη ταχύτητα ξανά. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας εκκρεμότητες και να οργανωθείτε καλύτερα. Στον ερωτικό τομέα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ