«Πόρτα» στη Madonna από αλυσίδα κινηματογράφων - Eστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια προβολής - iefimerida.gr

«Πόρτα» στη Madonna από αλυσίδα κινηματογράφων - Eστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια προβολής

«Πόρτα» στη Madonna από αλυσίδα κινηματογράφων - Eστελνε μηνύματα κατά τη διάρκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και Madonna να λέγεσαι, υπάρχουν και όρια. Τουλάχιστον, σε ότι αφορά μία αλυσίδα κινηματογράφων και τη χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της προβολής. Γιατί ούτε η σταρ της ποπ δεν μπορεί να στέλνει ακατάπαυστα μηνύματα χωρίς να υποστεί τις συνέπειες.

Το περιστατικό συνέβη σε μία γνωστή αλυσίδα κινηματογράφων στις ΗΠΑ, που έχει μηδενική ανοχή στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπως φαίνεται άλλωστε. Η τραγουδίστρια βρέθηκε σε μία από τις αίθουσες προκειμένου να παρακολουθήσει το «12 Years A Slave», αλλά από ότι φαίνεται η ταινία δεν την συγκίνησε ιδιαίτερα.

Η Madonna λοιπόν δεν σταμάτησε να στέλνει μηνύματα από το κινητό της και δεν πτοήθηκε ούτε όταν της έκαναν παρατήρηση κάποιοι σινεφίλ που ήθελαν να δουν την ταινία απερίσπαστοι. Επειτα από το περιστατικό η ιδιοκτήτρια εταιρεία του κινηματογράφου ανακοίνωσε πως η Madonna θα τρώει... πόρτα στις αίθουσές της, τουλάχιστον μέχρι να απολογηθεί δημόσια για τη συμπεριφορά της. Αν και όπως παραδέχθηκε ο CEO που ανακοίνωσε την απόφαση «Το εννοούμε, αλλά δεν νομίζω ότι στην πραγματικότητα αυτό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τη ζωή της».

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ