Η απόλυτη εκδίκηση – Σκόραρε δύο φορές κατά της ομάδας της πόλης του και του έκοψαν το νερό και το ρεύμα - iefimerida.gr

Η απόλυτη εκδίκηση – Σκόραρε δύο φορές κατά της ομάδας της πόλης του και του έκοψαν το νερό και το ρεύμα

Η απόλυτη εκδίκηση – Σκόραρε δύο φορές κατά της ομάδας της πόλης του και του έκο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά το κοινώς λεγόμενο, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Στην περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή, η θερμοκρασία του είναι αρκετά χαμηλή και μάλιστα κυριολεκτικά, καθώς εξαιτίας των δύο γκολ που σημείωσε αναγκάστηκε να μείνει σε ένα παγωμένο σπίτι και χωρίς νερό.

Πρωταγωνιστής της περίεργης ιστορίας είναι ο Αχτάμ Χαμροκούλοφ, ένας ποδοσφαιριστής από το Τατζικιστάν. Ο παίκτης έχει μεγαλώσει και ζει ακόμη στην πόλη Κουργκοντέπα, αλλά αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας γειτονικής πόλης. Σε αγώνα μεταξύ των δύο συλλόγων, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο παίκτης σκόραρε δύο φορές εναντίον της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του- με την οποία αγωνιζόταν κάποτε. Οταν επέστρεψε στο σπίτι του, κατάλαβε το μεγάλο λάθος του.

Οπως ισχυρίζεται, εκεί βρήκε κάποιους που του συστήθηκαν ως εκπρόσωποι του δημάρχου και τον ενημέρωσαν ότι δεν είχε πληρώσει τους λογαριασμούς του τους τελευταίους μήνες, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει. Τους έδωσε τους λογαριασμούς που αποδείκνυαν τα λεγόμενά του και τους έξιωξε. Αυτό δεν τους σταμάτησε, καθώς του έκοψαν το νερό και το ρεύμα για πέντε ημέρες!

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μόνο όταν όταν ο παίκτης παραπονέθηκε στον πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας και- συμπτωματικά- όταν η ομάδα του τελικά έχασε το Κύπελλο.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ