Απίστευτο: Λαγός - Παππάς στέλνουν ερωτήσεις στη Βουλή από τον Κορυδαλλό - iefimerida.gr

Απίστευτο: Λαγός - Παππάς στέλνουν ερωτήσεις στη Βουλή από τον Κορυδαλλό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοιάζει απίστευτο και όμως συνέβη στην πραγματικότητα. Οι δύο εκ των τριών προφυλακισθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση κάνουν χρήση ενός από τα πιο σημαντικά μέλη του κοινοβουλευτικού ελέγχου των επίκαιρων ερωτήσεων.

Οπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας οι κρατούμενοι στον Κορυδαλλό Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς διαβίβασαν στη Βουλή τρεις επίκαιρες ερωτήσεις προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, Εργασίας Γιάννη Βρούτση, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η πρώτη ερώτηση που διαβίβασε στη Βουλή ο Γιάννης Λαγός και απευθύνεται στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, αφορά ένα προσωπικό του θέμα και συγκεκριμένα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι δεν του επιτρέπεται να σηκώσει την... ελληνική σημαία.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση αφορά στην «άρνηση των σωφρονιστικών αρχών του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού για την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας εντός του χώρου κράτησης των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής». Μάλιστα, στην επίκαιρη ερώτηση αναφέρεται ότι, ενώ σε άλλους κρατούμενους έχει επιτραπεί να αναρτούν σημαίες στους χώρους όπου κρατούνται, αυτό δεν επιτράπηκε στους προφυλακισθέντες βουλευτές της ΧΑ.

Ο Γιάννης Λαγός δεν έμεινε εκεί, όμως. Διαβίβασε μια ακόμη επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη, και Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη. Αυτή τη φορά το περιεχόμενο δεν ήταν προσωπικό του αλλά αφορούσε στις «νέες απολύσεις, που ζητεί η τρόϊκα». Η ερώτηση αυτή απευθύνεται σ

Η τρίτη επίκαιρη ερώτηση είναι του Χρήστου Παππά, απευθύνεται στον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο και αφορά «φήμες για αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου ως ανεξάρτητου κράτους».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ