Mε γέλιο αντιμετώπισε το απρόοπτο που συνέβη στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου ο Πάπας Φραγκίσκος καθώς το ροζάριο που εκτόξευσε προς το μέρος του ένας πιστός προσγειώθηκε κατευθείαν στο αυτί του σαν... σκουλαρίκι.
Ο Πάπας δεν φάνηκε να τα χάνει. Αντιθέτως ξεκρέμασε το ροζάριο από το αυτί του και αφού έπαιξε λίγο μαζί του το έβαλε στην τσέπη του.
![Ο Πάπας με σκουλαρίκι - Το ροζάριο που προσγειώθηκε στο αυτί του [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/papas-1_1.jpg?itok=IT1MSBEL)
![Ο Πάπας με σκουλαρίκι - Το ροζάριο που προσγειώθηκε στο αυτί του [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/papas-1_2.jpg?itok=_5UVYBjB)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο