Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο Σαλόνι Γαστρονομίας της Ελβετίας - iefimerida.gr

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο Σαλόνι Γαστρονομίας της Ελβετίας

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο Σαλόνι Γαστρονομίας της Ελβετίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωταγωνίστρια στον Σαλόνι Γαστρονομίας «Gouts et Terroirs», στην Ελβετία θα είναι φέτος η Ελλάδα, αφού όπως ανακοινώθηκε θα είναι επίσημα η τιμώμενη χώρα της γαστρονομικής γιορτής.

Η έκθεση θα γίνει στο Καντόνι του Φράιμπουργκ στην πόλη Μπιλ της Ελβετίας μεταξύ 27 Νοεμβρίου και 1ης Δεκεμβρίου και όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στον ιστότοπο agora.mfa.gr, του υπουργείου Εξωτερικών, τοπικοί παράγοντες ελληνικής καταγωγής, αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες, με δραστηριοποίηση στο γαστρονομικό κλάδο, έχουν αναλάβει το κόστος λειτουργίας ελληνικού περιπτέρου εμβαδού 250 τμ, με στόχο την προβολή και προώθηση των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής κουζίνας.

Στο περίπτερο θα εκτίθενται δημοφιλή ελληνικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο Κρήτης, Μυτιλήνης και Καλαμάτας, κρόκος Κοζάνης και κρασί από δύο οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας και πιθανώς από Νεμέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ