Πόσο θα πληρώσουν όσοι δεν δικαιούνται επίδομα θέρμανσης- Πως θα διαμορφωθούν οι τιμές για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και νησιά - iefimerida.gr

Πόσο θα πληρώσουν όσοι δεν δικαιούνται επίδομα θέρμανσης- Πως θα διαμορφωθούν οι τιμές για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και νησιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μειωμένη αλλά υψηλή θα είναι φέτος η τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης μετά την άρνηση της Τρόικα να δεχθεί μείωση του φόρου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τιμές που αγγίζουν τα ύψη.
Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι τιμές για όσους δεν δικαιούνται επίδομα θέρμανσης, δηλαδή για την πλειοψηφία, οι τιμές θα κυμανθούν στο 1,27 ευρώ το λίτρο για τα μεγάλα αστικά όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ενωσης Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Αττικής, τόνισε πως οι τιμές θα διαμορφωθούν στο 1,25 ευρώ ανά λίτρο στην Αττική και την Θεσσαλονίκη, ενώ στις νησιωτικές περιοχές οι τιμές θα είναι από 1,30 ως και 1,33 ευρώ το λίτρο, αναφέρει το newsit.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ