Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου

εφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αν υπάρξουν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο με λίγη καλή διάθεση θα μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπίες. Αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις και μάθετε να κάνετε υπομονή. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις γνωριμίες που έχετε και δεν θα χάσετε. Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ταύρος

Αποφύγετε άσκοπες αγορές και σπατάλες, για να μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για να εξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει για επενδύσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι θα μπορείτε να αναζωπυρώσετε το πάθος με το σύντροφό σας. Οπλιστείτε με υπομονή και σύνεση προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις εντάσεις, τις καθυστερήσεις και τις ανατροπές που μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Προς το τέλος της βδομάδας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προβληθείτε περισσότερο.

Δίδυμοι

Στα μέσα της εβδομάδος, προσέξτε λίγο κάποιες συναισθηματικές αντιθέσεις που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σας και να δημιουργήσουν εμπλοκές και εντάσεις. Αναζητήστε κάτι πιο σοβαρό και πιο ουσιαστικό, που θα καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν λάθη μη αναστρέψιμα και εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει και διακοπή κάποιων σχέσεων με άτομα που συναναστρέφεστε ή συναλλάσσεστε αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι οι προσπάθειες που κάνετε δεν σας οδηγούν πουθενά. Δεν αποκλείετε να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα.

Καρκίνος

Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές. Ο τομέας που θα πρέπει να προσέχετε πολύ είναι ο οικονομικός. Οι αναποδιές και οι καθυστερήσεις σταματούν και σύντομα θα διαπιστώσετε ποια από τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά και οι ερωτικές υποθέσεις, σε πολλούς από εσάς πέρασαν από σαράντα κύματα.

Λέων

Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Η βοήθειά τους μπορεί να αποδεχτεί αρκετά σημαντική έως καταλυτική για τις όποιες επιδιώξεις σας. Η πνευματική σας διαύγεια θα σας δώσει επιχειρήματα για να αντικρούσετε τους αντιπάλους σας. Οι αδέσμευτοι έχουν τους οιωνούς με το μέρος τους. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σας.

Παρθένος

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να νομιμοποιήσετε το δεσμό σας, γιατί έχετε σιγουρευτεί ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Οι αστρολογικές τάσεις υπόσχονται ευχάριστες συζητήσεις και επαφές με τα κατάλληλα άτομα, που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας.

Ζυγός

Δεν είναι απίθανο να αιφνιδιαστήτε και από κάποιους συνεργάτες σας οι όποιοι θα σας απογοητεύσουν μετά από σημαντικές αποκαλύψεις που θα γίνουν. Η δημιουργικότητά σας και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι αδέσμευτοι, θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Προβλήματα ή διλλήματα δικά σας ή του συντρόφου που έχουν προκύψει εξαιτίας κάποιων λανθασμένων κινήσεων ή επιλογών θα σας απασχολήσουν έντονα. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία.

Σκορπιός

Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας πιέσουν μελλοντικά. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας που ευνοούνται αυτή την εβδομάδα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου βγείτε έξω διασκεδάστε με αγαπημένα σας πρόσωπα, ανανεωθείτε και δείτε τη ζωή από άλλη οπτική γωνία. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είστε σε ισορροπία. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε σε ένα παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει σε βάρος σας.

Τοξότης

Εναλλαγές θα υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή αυτό το διάστημα. Θα πετύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην υπογράψετε αυτήν την περίοδο διακανονισμούς ή συμβόλαια. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Πολλοί από εσάς ευνοήστε αυτή την περίοδο στον οικονομικό τομέα Υπάρχουν οι δυνατότητες για αύξηση εσόδων είτε από την εργασία είτε από τρίτες πηγές. Η διαίσθηση σας είναι αρκετά ανεπτυγμένη αυτή την περίοδο. Θα υπάρχει τόσο από την μεριά σας όσο και από το ταίρι σας μια διάθεση ανταγωνιστική με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις και έντονοι καβγάδες. Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται ότι δε σας αφήνουν περιθώρια για ελεύθερο χρόνο. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους.

Υδροχόος

Όσοι από εσάς έχετε αφήσει εκκρεμότητες για να υπογράψετε συμβόλαια, κινηθείτε σύντομα για να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της περιόδου. Προσέξτε να μην φτάσετε στα άκρα μέσα από σκληρές αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση θα υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφο σας, γι΄ αυτό να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας και τα λόγια που θα πείτε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα κινητοποιηθείτε άμεσα και θα κλείσετε κάποιες καινούργιες συμφωνίες με μακροχρόνια οφέλη όπου θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο απαραίτητοι στη δουλειά σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην ξεσπάσετε στο ταίρι σας.

Ιχθείς

Επαγγελματικά σχέδια, μπορούν τώρα να σταθεροποιηθούν. Θα κάνετε κάποιες πετυχημένες κινήσεις και θα σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία Οι δεσμευμένοι παρόλο που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι σκοποί και οι στόχοι σας, όπως και κάποιες φιλοδοξίες που στοχεύετε εδώ και καιρό, σήμερα είναι εμφανές ότι θα πραγματωθούν, αλλά όμως η μεγάλη σας επιθυμία για μεγαλύτερη πρόοδο φέρνει στο προσκήνιο κάποια νέα απρόβλεπτα εμπόδια και κάποιες δυσκο. Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες, γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ