Επίσημη κυβερνητική στήριξη στον Στουρνάρα: Ο υπουργός απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού - iefimerida.gr

Επίσημη κυβερνητική στήριξη στον Στουρνάρα: Ο υπουργός απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη στήριξη δια μέσου του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου παρέχει ο Αντώνης Σαμαράς στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα διαψεύδοντας όλα τα σχετικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι τα όσα γράφονται για τον πρωθυπουργό και τον κ. Στουρνάρα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. «Ο υπουργός Οικονομικών απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τα δημοσιεύματα ήταν απόρροια πληροφοριών για έντονη δυσαρέσκεια βουλευτών της ΝΔ που υπέβαλλαν ερώτηση εντός της προηγούμενης εβδομάδας στον κ. Στουρνάρα για το θέμα του πετρελαίου θέρμανσης ενώ ενισχύθηκαν από ερωτήσεις που έθεσε ο κ. Κακλαμάνης στον υπουργό Οικονομικών στη Βουλή.

Το μέγαρο Μαξίμου διέψευδε ότι υπήρχε το οποιοδήποτε ζήτημα, αλλά σήμερα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ