Τα ζώδια της Κυριακής 13 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 13 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Διαφυλάξτε τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο και μην παρασυρθείτε σε αντιπαραθέσεις και καβγάδες. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις και μέσα από αυτές να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα. θέλετε να μείνετε μόνοι σας; Καλό θα είναι να συνεργαστείτε στη δουλειά σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε και να προλάβετε τις εξελίξεις. Περιορίστε το άγχος προκειμένου να αποφύγετε την υπερένταση. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία.

Ταύρος

Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να βρείτε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου. Μπορείτε πλέον να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στις όποιες συνεργασίες. Οικονομικά, έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής και υπάρχει πιθανότητα αύξησης του μισθού σας ή θα πάρετε έξτρα χρήματα για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους.

Δίδυμοι

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις ή ακόμη και κάποιες ευκαιρίες. Εξοικονομήστε ελεύθερο χρόνο για να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί θα βρεθείτε μόνοι και δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων. Οι προσωπικές σχέσεις απέσπασαν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτό το καλοκαίρι. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και εξετάστε αναλυτικά τις καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Καρκίνος

Εμπιστευτείτε μόνον άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Κάντε λίγο υπομονή και θα αρχίσουν να στρώνουν τα πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας προκαλούν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Προσπεράστε όμως όσους εξακολουθούν να είναι αρνητικοί απέναντι σας και προχωρήστε μπροστά. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

Λέων

Είναι ένα διάστημα όπου θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν. Θα λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα, πράγμα που θα σας βγει σε καλό στο τέλος. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο, δημιουργώντας άγχος και ανασφάλειες. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας.

Παρθένος

Οι ευθύνες και οι υποθέσεις που έχετε αναλάβει στην εργασία σας, θα εξαντλήσουν τα όρια της υπομονής σας και θα κουραστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε όλα. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα λύσετε τις διαφορές που είχατε με το ταίρι σας και θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα μαζί. Στη εργασία σας φροντίστε να μην αναλάβετε πολλές ευθύνες. Στον οικονομικό σας τομέα, οι αλλαγές των αναγκών σας, θα σας προκαλέσουν άγχος, καθώς θα πρέπει να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να αυξήσετε το εισόδημα σας.

Ζυγός

Συνεργασίες ή και σημαντικές επεκτατικές κινήσεις που είχατε προγραμματίσει και δεν ολοκληρώθηκαν, τώρα παρουσιάζουν δυσκολίες. Η συμπεριφορά σας θα είναι αφορμή για να δημιουργηθούν διαφωνίες και συγκρούσεις με τους γύρω σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνετε και περιορίστε σημαντικά τις ανασφάλειες σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, θα βιώσετε όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη με το σύντροφο σας.

Σκορπιός

Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν με άτομα της οικογένειας. Αν κινηθείτε σωστά, θα υπάρξει μια αύξηση των εσόδων σας αλλά θα είναι περιστασιακή, γι΄ αυτό χειριστείτε καλά και με σύνεση τα οικονομικά σας για να ανταπεξέλθετε χωρίς άγχος στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά. Δεν αποκλείεται να παιχτεί και ένα παρασκήνιο εις βάρος σας αυτήν την περίοδο.

Τοξότης

Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και αναζητήστε ανθρώπους σε θέσεις – κλειδιά που θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας και θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας και να μην δίνετε λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα, πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα.

Αιγόκερως

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν στη ζωή σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και επαφές με κόσμο, που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται από εδώ και στο εξής μπορεί να προκαλέσουν σε μεγάλο βαθμό σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε.

Υδροχόος

Αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις άσκοπες σπατάλες. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη Οι προϋποθέσεις είναι οι κατάλληλες για ικανοποιήσετε τις όποιες επιθυμίες σας και γιατί όχι να αναγεννηθείτε μέσα από τον έρωτα. Μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση εξελίσσεται ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Όσοι επιμείνετε όμως στους στόχους σας θα έχετε καλά αποτελέσματα έως και αξιόλογες ευκαιρίες. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν σε φτάνουν.

Ιχθείς

Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς αυτές οι ημέρες κρύβουν και κάποιες εκπλήξεις. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πληγές του παρελθόντος και να δώσετε λύσεις. Προσπαθήστε οι δεσμευμένοι του ζωδίου να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σας. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ