Γαύδος: Άφαντος ο 31χρονος Διονύσης- Σε εξέλιξη οι έρευνες - iefimerida.gr

Γαύδος: Άφαντος ο 31χρονος Διονύσης- Σε εξέλιξη οι έρευνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Διονύση Καλλίνικου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και 12 ημέρες από τη Γαύδο. Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι ομάδες διάσωσης «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή, ωστόσο ο 31χρονος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Σύμφωνα με το Flashnews.gr ο Διονύσης Καλλίνικος, ο οποίος σπούδασε Οικονομικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είχε εκμυστηρευτεί στους γονείς του ότι σκόπευε να μείνει μόνιμα στη Γαύδο.Στο μεταξύ, στα Χανιά βρίσκονται από χθες, Πέμπτη, οι συγγενείς του 31χρονου, από την Ιθάκη.

Το κλαμπ γέλιου... έχει μετατραπεί σε εφιάλτη

Οι άνθρωποι που τον φιλοξενούσαν βρήκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που τον είδα για τελευταία φορά, το πορτοφόλι του και το κινητό του στο Μνημείο «Καρέκλα».Όπως αναφέρουν οι γνωστοί του πρόκειται για έναν χαρούμενο άνθρωπο, ο οποίος μάλιστα, συμμετείχε ως εργαζόμενος σε ένα «κλαμπ γέλιου». Στις 20 Σεπτεμβρίου ήρθε στα Χανιά και πήγε στη Γαύδο. Στις 29 Σεπτεμβρίου πήγε με άλλα άτομα εκδρομή στην περιοχή της Τρυπητής, αλλά όταν οι άλλοι έφυγαν, εκείνος έμεινε στην περιοχή. Ωστόσο, από τότε δεν έχει δώσει κανένο σημείο ζωής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ