Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Οι επιπόλαιες σχέσεις θα τελειώσουν οριστικά πια. Περιορίστε τις κινήσεις σας αυτό το διάστημα γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευρίζεστε χωρίς αποτέλεσμα. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να ακούτε τον σύντροφο σας και να δέχεστε την κριτική του, γιατί το κάνει από αγάπη και ενδιαφέρον για σας. Στη δουλειά σας, οι συνεργάτες σας θα είναι πιο θετικοί απέναντι σας και θα πιστέψουν στις ικανότητες σας. Στον οικονομικό σας τομέα, μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε απώλειες και θα πιεστείτε πολύ για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας..

Ταύρος

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα, μεθοδευμένες κινήσεις και προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις. Οι σπουδαστές θα έχουν αυτήν την περίοδο αρκετή έμπνευση αλλά και τύχη. Στα επαγγελματικά θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλλετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια σας και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας καθώς θα προκύψουν πολλές καινούργιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε παγίδες που μπορεί να κρύβουν προτάσεις για επενδύσεις που θα σας γίνουν.

Δίδυμοι

Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά χωρίς όμως να έχουν εκλείψει οριστικά όλες οι σκιές. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα είναι καλή και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ο χώρος της εργασίας σας, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα προσπαθήστε να βελτιώσετε το επίπεδο επαφής με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στα επαγγελματικά σας θα αυξηθούν οι ευθύνες σας αφού θα σας αναθέτουν πολλές φορές και δουλειές άλλων συνεργατών σας γιατί εκείνοι θα αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Καρκίνος

Αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να μην διογκώνετε και άλλο τα χρέη σας. Ελευθερία και όχι δεσμεύσεις θα απαιτήσετε από τους άλλους και αν θέλουν ας κάνουν και διαφορετικά...Στα επαγγελματικά σας, διατηρήστε θετική στάση απέναντι στους συνεργάτες σας, για να κερδίσετε την εύνοια και τη βοήθεια τους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική.

Λέων

Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου συζητήστε τα προλήματα που έχετε με το ταίρι σας, γιατί παρ΄ όλο που η απειλή της διάλυσης της σχέσης σας ανήκει στο παρελθόν, δεν θα πρέπει να επαναπαύεστε. Στα οικονομικά σας, αυτό το διάστημα επιβάλλετε να προβείτε σε αρκετές περικοπές στα έξοδα σας, γιατί μόνο έτσι, θα αλλάξει αργότερα το σκηνικό και θα παρατηρηθεί πρόοδος στα εισοδήματα σας. Στο χώρο της εργασίας σας, θα συμβούν κάποιες ανακατατάξεις και θα πρέπει να τις δεχτείτε και να μην αντιδράσετε γιατί θα βγείτε στο μέλλον χαμένοι. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν για αρκετούς από εσάς να αποτελούν πονοκέφαλο ενώ σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη περίοδο σωστά, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες, στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Αφήστε αυτήν την περίοδο να περάσει και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή ακόμη και ρήγματα στις σχέσεις σας.

Ζυγός

Διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αναστατωθείτε από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν στη δουλειά σας και αφιερωθείτε στο πως θα πετύχετε στους στόχους που έχετε βάλλει. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δεχτείτε προτάσεις για νέες συνεργασίες. Μην ξεχνάτε ότι διαδοχικά όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας τα επόμενα χρόνια. Οι ελεύθεροι θα κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος και θα αρχίσετε να αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, βάζοντας πιο αυστηρά κριτήρια αυτή την φορά. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα.

Σκορπιός

Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να λάβουν τέλος ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρήξεις με προσφιλή ή σημαντικά πρόσωπα. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτές τις μέρες θα σας αγχώσουν και θα σας αναστατώσουν. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα αυξημένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο κάποια άτομα να λειτουργήσουν πολύ ύπουλα εις βάρος σας. Φροντίστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, για να κάνετε σωστές κινήσεις.

Τοξότης

Γι ΄ αυτό τακτοποιήσετε πρώτα τις εκκρεμότητες που έχετε στη δουλειά σας για να απελευθερωθείτε και σχεδιάστε ένα πλάνο με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργεια σας. Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Αιγόκερως

Προσοχή στα παρακινδυνευμένα οικονομικά ρίσκα για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους, για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, φροντίστε να μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας το σύντροφο σας, γιατί η υπομονή του έχει εξαντληθεί. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα συνεργασιών και να μεθοδεύσετε σωστά τις κινήσεις σας. Τα τρέχοντα οικονομικά σας, αλλά και τα βαθύτερα συναισθηματικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο.

Υδροχόος

Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα επανεξετάσετε τα λάθη που έχετε κάνει και θα βάλετε πλώρη για καινούριες ερωτικές εμπειρίες. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, αναμένεται να περάσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Τον τελευταίο καιρό δεν διαχειρίζεσαι σωστά την ενέργεια που διαθέτεις, γιατί απλώς δεν αναλαμβάνεις μόνο τα άκρως απαραίτητα ώστε να διαχειριστείς σωστά και τον χρόνο και την ενέργειά σου.

Ιχθείς

Προσέξτε λίγο τις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Επεκτάσεις αλλά και καινούριες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν σε πολλούς από εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Μην απογοητεύεστε και κατανικήστε την όποια τυχόν αναβλητικότητα μπορεί να σας διέπει αυτό το διάστημα. Οι συνθήκες είναι όμως κατάλληλες για να εντείνετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να υλοποιήσετε καινούργια σχέδια. Στα οικονομικά σας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αναζητήσετε χρηματοδότες για την επέκταση της επιχείρηση σας και υπάρχει πιθανότητα να τους βρείτε προς το τέλος της βδομάδας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ