Η Αντιτρομοκρατική εκτιμά πως τα όπλα της Χρυσής Αυγής έχουν κάνει «φτερά» - iefimerida.gr

Η Αντιτρομοκρατική εκτιμά πως τα όπλα της Χρυσής Αυγής έχουν κάνει «φτερά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απογοητευτικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τον εντοπισμό του οπλισμού που φέρεται να έχουν μέλη της Χρυσής Αυγής, με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να επισημαίνουν πως μετά τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα και τις διαρροές των καταθέσεων, ο όποιος οπλισμός του ακροδεξιού κόμματος βρίσκεται καλά κρυμμένος.

Αστυνομικές πηγές, εκτιμούν πως ενώ στην αρχή των ερευνών βρίσκονταν μερικά όπλα και μαχαίρια, τώρα δύο εβδομάδες σχεδόν από την σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν είναι εύκολος ο εντοπισμός όπλων, με την Αντιτρομοκρατική να επισημαίνει πως διαρροές καταθέσεων προστατευόμενων μαρτύρων στις οποίες περιλαμβάνονται ονόματα εμπλεκόμενων αλλά και τοποθεσίες όπου φυλάσσονται όπλα, έχουν κάνει δύσκολο το έργο τους.

Αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν, ότι οπλοστάσιο με την έννοια της γιάφκας δεν υπάρχει και ο πιθανός οπλισμός ήταν διάσπαρτος σε σπίτια μελών του πολιτικού μορφώματος ακόμη και σε σπίτια υποστηρικτών τους από Σώματα Ασφαλείας και ενδεχομένως των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ