Aκτινογραφίες δείχνουν ότι η Μέριλιν Μονρόε είχε κάνει πλαστικές στη μύτη και το σαγόνι - iefimerida.gr

Aκτινογραφίες δείχνουν ότι η Μέριλιν Μονρόε είχε κάνει πλαστικές στη μύτη και το σαγόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φυσική ομορφιά της έγινε «καμβάς» ανεκτίμητης αξίας. Ωστόσο, σήμερα ο μύθος καταρρίπτεται και το μεγάλο μυστικό που ήξερε να κρύβει καλά αποκαλύπτεται...Μέριλιν Μονρόε... Σημείο αναφοράς για τις γυναίκες, αιώνιο sex symbol για τους άνδρες.

Η Μέριλιν Μονρόε είχε υποβληθεί σε πλαστικές προσώπου και συγκεκριμένα στη μύτη και στο σαγόνι.

Η είδηση, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, επιβεβαιώθηκε από ιατρικές σημειώσεις και ακτινογραφίες της, αντικείμενα, τα οποία αναμένεται να δημοπρατηθούν τον Νοέμβριο στην Καλιφόρνια.

Aκτινογραφίες δείχνουν ότι η Μέριλιν Μονρόε είχε κάνει πλαστικές στη μύτη και το σαγόνι | iefimerida.gr 0

Οι ακτινογραφίες και το ιστορικό της πρωταγωνίστριας του «Οι άντρες προτιμούν της ξανθές» από το 1950 έως το 1962 αναμένεται να φτάσει από 15.000 έως 30.000 δολάρια, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Julien στο Beverly Hills.

Οι σημειώσεις του πλαστικού χειρουργού του Hollywood, Michael Gurdin δόθηκαν από τον ίδιο τον γιατρό ως δώρο στον άνθρωπο που σήμερα τις πουλάει. Φυσικά ο τελευταίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Aκτινογραφίες δείχνουν ότι η Μέριλιν Μονρόε είχε κάνει πλαστικές στη μύτη και το σαγόνι | iefimerida.gr 1

«Κανείς δεν πίστευε ότι η Marylin Monroe είχε κάνει πλαστική. Ήταν πάντα φήμες: είχε κάνει ή δεν είχε κάνει;» δήλωσε ο Martin Nolan, διευθυντής του οίκου Julien's Auctions. «Όλοι πίστευαν ότι είχε τόσο φυσική ομορφιά που δεν ήθελαν να το αποδεχτούν», συμπλήρωσε.

Οι ακτινογραφίες τραβήχτηκαν δύο μήνες πριν από τον θάνατό της, φέρουν ημερομηνία 7 Ιουνίου 1962 και δείχνουν τα οστά του προσώπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ