Μιχελάκης: Ας λέει ότι θέλει το ΔΝΤ -Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Ας λέει ότι θέλει το ΔΝΤ -Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα

Μιχελάκης: Ας λέει ότι θέλει το ΔΝΤ -Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχολιάζοντας την έκθεση του ΔΝΤ που είδε την Τετάρτη το φως της δημοσιότητας ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης είπε κατηγορηματικά «Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, το έχει πει ο πρωθυπουργός κατ' επανάληψη».Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι «δεν με ενδιαφέρει τι λεει το ΔΝΤ, μου είναι αδιάφορο. Με ενδιαφέρει τι λέγεται όταν κάθονται στο τραπέζι και οι τρεις (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ)» και πρόσθεσε ότι είτε υπάρχει κούρεμα είτε όχι, θα υπάρξει επιμήκυνση και κούρεμα επιτοκίων σε βάθος χρόνου. Τόνισε πάντως, ότι πρέπει να απεμπλακούμε από την τριμερή.

«Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα συνεχίζονται. Υπάρχουν διαρροές που είχαν βάση, και κάποιες που δεν είχαν καμία βάση. Όσο οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη θα τις αφήσουμε να ολοκληρωθούν και τον πρώτο λόγο έχει το υπουργείο Οικονομικών» σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ