Δέκα προσαγωγές για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο Βαρβιτσιώτη - iefimerida.gr

Δέκα προσαγωγές για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο Βαρβιτσιώτη

Δέκα προσαγωγές για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο Βαρβιτσιώτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δέκα προσαγωγές για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο Κολωνάκι, προχώρησε η αστυνομία, μετά τις έρευνες που πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας.Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 8 το βράδυ στην οδό Γεναδίου 3, όπου βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του υπουργού, όταν εφτά άγνωστοι, αφού απομάκρυναν δύο υπαλλήλους που βρίσκονταν στο γραφείο και στη συνέχεια έριξαν εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά στο ισόγειο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Η φωτιά δεν έλαβε διαστάσεις και σβήστηκε λίγο αργότερα από δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν αμέσως στο σημείο.
Οι δράστες αναζητούνται ενώ τις έρευνες για την διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

«Η άνανδρη και τρομοκρατική επίθεση, όπως η σημερινή, από κουκουλοφόρους στο πολιτικό μου γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήταν μέσα συνεργάτες μου, εμπεριέχει ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά», δήλωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά την επίθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ