Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου

δσαγσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο σας. Επεξεργαστείτε τους στόχους σας, προετοιμάστε τα σχέδιά σας για να είστε έτοιμοι να τα πραγματοποιήσετε όταν θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Μην αποφασίστε να αλλάξετε χώρο εργασίας τώρα, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν. Όσοι είχατε κάποια παλαιότερα προβλήματα υγειάς και τα είχατε αμελήσει μπορεί τώρα να επανέλθουν και να χρειαστούν αντιμετώπιση. Στην αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα αλλά με πολύ δυσκολία θα κρατήσει.

Ταύρος

Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Φροντίστε να ηρεμήσετε και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Χρειάζεται όμως μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.

Δίδυμοι

Θα πετύχετε να υλοποιήσετε ορισμένους από τους στόχους σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Θα προβείτε σε συζητήσεις και συμφωνίες με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, οι συμφωνίες που θα κάνετε θα είναι αρκετά ικανοποιητικές και θα σας ανεβάσουν το εισόδημα. Παράλληλα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες αυτές τις ημέρες, που θα σας στηρίξουν στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Καρκίνος

Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον οικονομικό σας τομέα, αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Λέων

Η ενεργητικότητα σας οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μετά, με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε το έρωτα με όλη του τη γνησιότητα, χωρίς υποκρισίες. Προσέξτε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από αυτήν τη λάθος συνεννόηση ειδικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας.

Παρθένος

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί το ρίσκο θα είναι μεγάλο και υπάρχει το ενδεχόμενο να ζημιωθείτε. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για κάνετε σημαντικές επαγγελματικές επαφές με φίλους, ή με συνεργάτες για θέματα συλλογικής δουλειάς και τα πράγματα θα πάρουν σύντομα τον δρόμο τους. Οι αδέσμευτοι προσέξτε μην μπερδέψτε τον έρωτα με την φιλία. Όσοι από εσάς έχετε λόγους να υπογράψετε ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από επαγγελματικά θέματα, αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

Ζυγός

Η συναισθηματική σας ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να βελτιωθεί. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να εκφραστείτε καλύτερα και θα πετύχετε θετικά αποτελέσματα με την εφαρμογή των σχεδίων σας. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Περιορίστε τις σπατάλες. Πρακτικά θέματα γύρω από την δουλειά την οικογένεια και τα οικονομικά αποσπούν την προσοχή σας.

Σκορπιός

Θέματα εργασιακά και καριέρας εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν μέσα από εντάσεις, καθυστερήσεις ή αναβολές. Μέτρησε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Να ξέρετε ότι αν το χειριστείτε καλά, θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τη δουλειά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Σχέσεις οι οποίες αποδειχθήκαν προβληματικές μέσα από λάθος συμπεριφορές ή αποκαλύψεις πολύ πιθανόν τώρα να λάβουν τέλος.

Τοξότης

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν στη ζωή σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και επαφές με κόσμο, που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται από εδώ και στο εξής μπορεί να προκαλέσουν σε μεγάλο βαθμό σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε.

Αιγόκερως

Ενδεχομένως πολλοί από εσάς να νιώσετε κάποιες ανασφάλειες και φόβο. Ίσως έχετε γίνει πάρα πολύ καχύποπτη σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους αλλά αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί εντελώς φυσιολογικό ύστερα από τα τελευταία σημαντικά γεγονότα στην ζωή σας. Οι ελεύθεροι μην αναλάβετε τώρα δεσμεύσεις στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, απλά διασκεδάστε. Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες αυτά που νιώθεις για να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Στην επαγγελματική σας ζωή θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις οι οποίες θα σας στιγματίσουν για αρκετό καιρό.

Υδροχόος

Μην απογοητευτείτε από τις όποιες καθυστερήσεις. Μόνο με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά και να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας. Ο ερωτικός τομέας μέσα από τόση ένταση και πίεση που δέχεστε δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη τύχη. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.

Ιχθείς

Ακόμα και αν καθυστερούν κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα, δεν πρέπει να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να γίνει το δικό σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Για να γίνει η επιτυχία πραγματικότητα, η συνεργασία είναι σχεδόν πάντα απαραίτητη. Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να αυξήσετε την κοινωνική σας ζωή, να προβληθείτε, να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψετε μια συνεργασία. Εντάσεις ασυνεννοησία και γενικώς προβλήματα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ