Γυμνός επιβάτης προκάλεσε «αναταράξεις» σε πτήση-Ζήτησε από τον πιλότο να δώσουν... μάχη - iefimerida.gr

Γυμνός επιβάτης προκάλεσε «αναταράξεις» σε πτήση-Ζήτησε από τον πιλότο να δώσουν... μάχη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 52χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης, επιτέθηκε φραστικά στους ανυποψίαστους συνεπιβάτες του αεροπλάνου, χρησιμοποιώντας μάλιστα ακόμα και χυδαίες φράσεις.Τα πνεύματα οξύνθηκαν ότι ο μεθυσμένος σηκώθηκε από τη θέση του και χαστούκισε τη φίλη του.Ένα πρωτοφανές περιστατικό με «πρωταγωνιστή» έναν μεθυσμένο επιβάτη προκάλεσε «αναταράξεις» σε μία πτήση της EasyJet από τη Μάλτα στο Μάντσεστερ.

Ένας μάρτυρας δήλωσε: «Είχε φιλονικία με τους υπόλοιπους επιβάτες και ο πιλότος βγήκε έξω για να τον ηρεμήσει».Ωστόσο, η ανάρμοστη συμπεριφορά του 52χρονου «απογειώθηκε» ακόμη και στο έδαφος.

Για να κατευνάσουν τα πνεύματα επενέβη η αστυνομία, οι άνδρες της οποίας έκαναν χρήση τέιζερ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.Όπως φαίνεται το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του 52χρονου. Όταν προσγειώθηκαν στο Μάντσεστερ, σε κατάσταση σοκ και ολόγυμνος ζητούσε από τον πιλότο να κατέβει κάτω και να λογαριαστούν σαν άνδρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ