Το Peugeot 308 αποκτά και έκδοση GTI με 250 άλογα - iefimerida.gr

Το Peugeot 308 αποκτά και έκδοση GTI με 250 άλογα

Το Peugeot 308 αποκτά και έκδοση GTI με 250 άλογα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κινητήρα turbo 1.600 κυβικών, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα των Γάλλων, θα αποδίδει 250 ίππους, που θα εξασφαλίζουν πολύ καλές επιδόσεις.Το 308 R, αυτό που ως πρωτότυπο έχει ένα όχι ιδιαίτερα καλόγουστο δίχρωμο αμάξωμα, δεν θα είναι το μόνο σπορ μικρο-μεσαίο Peugeot. Κι αυτό γιατί η γαλλική εταιρεία σκοπεύει να συνεχίσει την παράδοση των GTI που έχει δημιουργήσει και να παρουσιάσει ένα καινούργιο 308 GTI.

Επειδή όμως ο σπορ χαρακτήρας δεν δημιουργείται απλά από ένα καλό νούμερο για το 0-100 το κιβώτιο θα είναι ένα χειροκίνητο 6 σχέσεων με σφιχτή κλιμάκωση, οι αναρτήσεις θα χαμηλώσουν αλλά και θα σκληρύνουν για καλύτερο έλεγχο, οι ζάντες θα είναι 19 ιντσών και το σύστημα διεύθυνσης θα είναι πιο ακριβές και άμεσο, προκειμένου να ολοκληρώνει τη fun to drive αίσθηση.Συνολικά το καινούργιο 308 GTI θα είναι σαφώς πιο σπορ από το προηγούμενο, που οι ίδιοι οι άνθρωποι της Peugeot λένε πως ήταν προσανατολισμένο περισσότερο στην άνεση, ενώ εξετάζουν μήπως ακολουθήσουν το παράδειγμα του Renault Megane RS και υπάρχουν διάφορες παραλλαγές του, λιγότερο η περισσότερο σπορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ