Πρόκειται τελικά για τη δυσκολότερη συνταγή, σίγουρα. Αδύνατο να πετύχει κάποιος μπιφτέκια ζουμερά και νόστιμα, ακόμη κι αν τα παρασκευάζει με τον καλύτερο κιμά, πάντα υπάρχει ένα ψεγάδι. Μετά από πολλές προσπάθειες, προτείνουμε στη συνταγή να προστίθεται δυόσμος, ρίγανη και πάπρικα γλυκιά. Για να δούμε.
Υλικά
Εκτέλεση
Ενας καλός τρόπος για να καταψύξουμε τα μπιφτέκια είναι να τοποθετούμε μεταξύ τους λαδόκολα, δεν κολάνε ποτέ.
Γάλλοι και άλλοι ευρωπαίοι τρώνε το μπιφτέκι τους «κόκκινο», άψητο στη μέση. Καμία σχέση με τους αμερικανούς που τρώνε το μπέργερ τους καμένο.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο