Παπαδημούλης: «Τραγικά λίγοι, προσπάθησαν να μας χρεώσουν τον συνδικαλιστή» -Αδωνις: «Δεν είπα ποτέ τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ. Δεκτή η συγγνώμη σας» - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: «Τραγικά λίγοι, προσπάθησαν να μας χρεώσουν τον συνδικαλιστή» -Αδωνις: «Δεν είπα ποτέ τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ. Δεκτή η συγγνώμη σας»

Παπαδημούλης: «Τραγικά λίγοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το καλημέρα ξεκίνησαν και οι πολιτικές κόντρες με αφορμή το φακελάκι των 50.000 ευρώ που ζήτησε συνδικαλιστής του «Σωτηρία». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ανάρτησε στο twitter σχόλιο εναντίον του υπουργού Υγείας. Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Παπαδημούλης πως ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα στελέχη της ΝΔ είναι «τραγικά λίγοι» διότι προσπάθησαν να «χρεώσουν» τον συνδικαλιστή στο ΣΥΡΙΖΑ.«Συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ πιάστηκε χθες να λαδώνεται με 50.000. Ο Α. Γεωργιαδης προσπάθησε όμως κ πάλι, να "βρωμίσει" τον ΣΥΡΙΖΑ.Τραγικά λίγοι».

Από την πλευρά του ο κ.Γεωργιάδης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αμέσως σήκωσε το γάντι και απάντησε:«@papadimoulis αναμένω να μου πείτε που και πότε ακριβώς είπα εγώ την λέξη ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς δεκτή η συγγνώμη σας».

Παπαδημούλης: «Τραγικά λίγοι, προσπάθησαν να μας χρεώσουν τον συνδικαλιστή» -Αδωνις: «Δεν είπα ποτέ τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ. Δεκτή η συγγνώμη σας» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ