Η Μπρίτνεϊ Σπιαρς έκοψε το αλκοόλ και απαγορεύει στους φίλους της να πίνουν μπροστά της - iefimerida.gr

Η Μπρίτνεϊ Σπιαρς έκοψε το αλκοόλ και απαγορεύει στους φίλους της να πίνουν μπροστά της

Η Μπρίτνεϊ Σπιαρς έκοψε το αλκοόλ: Απαγορεύει στους φίλους της να πίνουν μπροστά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπρίτνει Σπίαρς έκοψε το αλκοόλ και έχει πάρει το ζήτημα πολύ ζεστά, αφού απαγορεύει σε οποιονδήποτε να πίνει αλκοόλ όταν βρίσκεται εκείνη μπροστά. Μάλιστα το περιστατικό αυτό συνέλαβε η κάμερα του TMZ σε γνωστό εστιατόριο του Λος Αντζελες.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, η σταρ δείπνησε με τον συνοδό της και τους φίλους του στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Γουεστλεικ Βιλατζ , κοντά στο Λος Αντζελες. Μόλις η παρέα έφτασε εκεί και έκατσε στο τραπέζι, ορισμένοι πήγαν στο μπαρ να παραγγείλουν ποτό, ωστόσο το ήπιαν επιτόπου και επέστρεψαν στο τραπέζι χωρίς τα ποτήρια.

Ο λόγος είναι ότι η Μπρίτνεϊ, η οποία αντιμετώπιζε στο παρελθόν σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ το οποίο την οδήγησε μέχρι τα δικαστήρια στο παρελθόν, έχει απαγορεύσει σε οποιονδήποτε βγαίνει μαζί της να πίνει αλκοόλ.

Προφανώς η απαγόρευση δεν άρεσε ιδιαίτερα στους φίλους της Μπρίτνεϊ κι έτσι, σύμφωνα με το ΤΜΖ, με το που έφυγε η σταρ από το μαγαζί, η υπόλοιπη παρέα έτρεξε στο μπαρ και ήπιε αμέτρητες βότκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ