Αυτή είναι η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα στον κόσμο – Η ηθοποιός που «κατέκτησε» το Esquire για δεύτερη φορά - iefimerida.gr

Αυτή είναι η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα στον κόσμο – Η ηθοποιός που «κατέκτησε» το Esquire για δεύτερη φορά

Αυτή είναι η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα στον κόσμο – Η ηθοποιός που «κατέκτησε» το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και έχει αποσυρθεί από την «αγορά»- ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά- αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει ο ανδρικός θαυμασμός προς το πρόσωπό της, και όχι μόνο. Γιατί η συγκεκριμένη ηθοποιός αναδείχθηκε για δεύτερη φορά η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα από το περιοδικό Esquire.

Πρόκειται για την Σκάρλετ Γιόχανσον, που εξακολουθεί να μαγεύει στο πέρασμά της. Η 28χρονη είχε κερδίσει και το 2006 τον αντίστοιχο «τίτλο» και είναι η πρώτη που καταφέρνει να συγκινήσει για δεύτερη φορά το εν λόγω ανδρικό περιοδικό.

Βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως κάποιος τους πρόλαβε. Η ηθοποιός πρόσφατα ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με ένα Γάλλο δημοσιογράφο και ετοιμάζεται να ντυθεί για δεύτερη φορά νυφούλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ