Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου

το ζώδιο του Αιγόκερου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποφύγετε να ασκήσετε πιέσεις, γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ανασυντάξετε τις σκέψεις και τους στόχους σας. Η ανάγκη της συντροφικότητας βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους από εσάς, που θα σκεφτούν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία όμως να βρείτε ανθρώπους που σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά. Μην αρχίσετε όμως τις σπατάλες γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές που τις είχατε αμελήσει μέχρι στιγμής.

Ταύρος

Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και αφήστε να σας πλησιάσουν άτομα που ενδιαφέρονται για σας. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο, καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα, όπου θα σας δώσει την ευχέρεια να μπορέσετε να θέσετε τους δικούς σας όρους. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα σας. Στην καθημερινότητά σας οι ρυθμοί θα εξακολουθήσουν να είναι έντονοι και αυτό αρκετές φορές θα σας δημιουργεί εκνευρισμό.

Δίδυμοι

Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης σας για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Βάζοντας τη διαίσθηση σας να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εφησύχαστικά για σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Εσείς που είστε μόνοι και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες προς το τέλος της βδομάδας. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους.

Καρκίνος

Αποφύγετε τις υπερβολές στους χειρισμούς για να έχετε μεγάλες πιθανότητες να ελέγξετε τις καταστάσεις με επιτυχία. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα επιδράσει θετικά τον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν νέες συμφωνίες που θα κλείσετε με επιτυχία. Θέματα που έχουν σχέση με κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια, εφορίες έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Οι αδέσμευτοι θα δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν περισσότερο άτομα που από καιρό ενδιαφέρονται και θα σας εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε την υπογραφή κάποιου συμβολαίου προς το τέλος της εβδομάδας.

Λέων

Αρχίζει μια καλύτερη περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Ενώ αντίθετα αν πρόκειται να κάνετε κάποιον οικονομικό διακανονισμό καλύτερα να το αναβάλετε για λίγο αργότερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αναμένετε να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας βοήθησουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας. Παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις από τους ανταγωνιστές σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητες σας με περιόδους ανάπαυσης.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για ασχοληθείτε εποικοδομητικά με τον σύντροφό σας ή και τους συνεργάτες σας. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις που θα μπορέσετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους και να εισπράξετε περισσότερα χρήματα από ότι περιμένατε. Ο ερωτικός τομέας δεν υπόσχετε και τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Παράνομες ή κρυφές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν με ανυπολόγιστο κόστος. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας, γιατί θα είστε πολύ αγχωμένοι με τα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στο σύντροφο σας.

Ζυγός

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση που θα είναι σταθμός στη ζωή σας. Περιορίστε τις σπατάλες και κινηθείτε συντηρητικά αυτό το διάστημα. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και οργανώστε μια εκδρομή με το ταίρι σας για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται, αν δεν καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδια σας, γιατί τα έσοδα σας θα είναι μειωμένα αυτές τις ημέρες.

Σκορπιός

Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την περίοδο, θα είναι σημαντικές για την μελλοντική σας πορεία. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Προϋπόθεση βέβαια είναι να είστε προσεκτικοί. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αντιμετωπίσετε ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από τον σύντροφο σας, με αφορμή κάποιες εξόδους σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, γιατί νοιώθει παραμελημένος τον τελευταίο καιρό. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επικρατεί ένα κλίμα ανασφάλειας, καθώς θα βλέπετε τις ανάγκες σας ολοένα να μεγαλώνουν.

Τοξότης

Πολλοί από εσάς θα θέλετε να μείνετε μόνοι, να σκεφτείτε πράγματα γύρω από την ζωή σας, τις επιλογές σας, τον εαυτό σας. Σε επαγγελματικό επιπεδο, θα εισπράξετε ανταμοιβή για την εργασία σας και θα καλυτερεύσει η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας, η σύνεση, ο προγραμματισμός και η εγκράτεια είναι οι παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο που είσαστε. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή. Σχεδιάστε ένα ταξίδι σε ένα ήσυχο μέρος και πάρτε μαζί το σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Αναζητείστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται βελτίωση στα οικονομικά σας και μάλιστα αρκετοί από εσάς θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο και οι νέες προοπτικές έχουν δρομολογηθεί. Οι ελεύθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα προς το τέλος της βδομάδας. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και πολύ καλά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Ειδικά στις αρχές του μήνα ένα κλίμα έντασης ήταν κάτι παραπάνω από αισθητό. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας, αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Μπορείτε πλέον να σκεφτείτε ξεκάθαρα και να πάρετε σωστές αποφάσεις για σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας. Στα επαγγελματικά θα έχετε αρκετό άγχος γιατί θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας.

Ιχθείς

Στα μέσα της εβδομάδος μπορείτε να εκμεταλλευτείτε συζητήσεις και επαφές προκειμένου να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάνοντας ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Κάντε ένα πλάνο και οργανωθείτε καλύτερα με τα ζητήματα που σας απασχολούν και μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας. Πολλοί από εσάς μπορεί να αναλάβετε και δεσμεύσεις σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε, γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ