Monster truck έσπειρε τον τρόμο στο Μεξικό – Επεσε πάνω στους θεατές αγώνα και σκότωσε οκτώ άτομα [βίντεο] - iefimerida.gr

Monster truck έσπειρε τον τρόμο στο Μεξικό – Επεσε πάνω στους θεατές αγώνα και σκότωσε οκτώ άτομα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το χειρότερο τρόπο επιβεβαίωσε ένα monster truck το όνομα με το οποίο είναι γνωστά τα οχήματα αυτού του τύπου. Κατά τη διάρκεια αγώνων στο Μεξικό ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στους θεατές σκοτώνοντας οκτώ άτομα, ανάμεσά τους τρία παιδιά.

Το δυστύχημα έγινε στα προάστια της πόλης Τσιουάουα, σε αγώνες για τετρακινητήρια ανωμάλου δρόμου, ή monster track όπως είναι γνωστός αυτός ο τύπος οχημάτων με τις τεράστιες ρόδες. Ο οδηγός, που συνελήφθη, έχασε τον έλεγχο όταν επιχείρησε να κάνει «άλμα», πέφτοντας πάνω στους θεατές.

Στο δυστύχημα σκοτώθηκαν οκτώ άτομα, ανάμεσά τους τρία παιδιά 6,7 και 12 ετών, ενώ άλλοι 79 τραυματίστηκαν. Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι το δυστύχημα οφειλόταν σε ένα τεχνικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Μεξικό δυστύχημα monster track
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ