Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- κυβέρνησης με φόντο τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων από την ΕΥΠ - iefimerida.gr

Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- κυβέρνησης με φόντο τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων από την ΕΥΠ

Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- κυβέρνησης με φόντο τις παρακολουθήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε «πόλεμο» ανακοινώσεων ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση έχει εξελιχθεί η υπόθεση με το δημοσίευμα που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να καταγγέλλει παρακολούθηση του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωσή του ανέφερε πως το δημοσίευμα της Real News «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» αλλά πέρασε στην αντεπίθεση, «συγχαίροντας» τον Νίκο Δένδιας και τον Σίμο Κεδίκογλου για τα «αντανακλαστικά που δείχνουν απέναντι σε ανυπόστατα δημοσιεύματα».

«Δεν ήταν ίδια βέβαια η αντίδραση τους απέναντι σε συγκεκριμένες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, όπου και σφύριζαν αδιάφορα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που καλεί να γίνει συζήτηση για το θέμα στη Βουλή.

«Πάντως, αφού ανοίγει έστω και με αυτόν τον τρόπο το ζήτημα των παρακολουθήσεων, θα έπρεπε, σε μια χώρα μάλιστα όπου έχει ερευνηθεί υπόθεση παρακολούθησης πρώην πρωθυπουργού, να γίνει συζήτηση στη βουλή για το θέμα και να τεθούν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Για μια ακόμη φορά, όμως, σε ένα κρίσιμο θέμα εθνικής ασφάλειας και δημοκρατίας, η κυβέρνηση διαλέγει το δρόμο των φτηνών επικοινωνιακών παιχνιδιών», σημειώνει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε καλέσει το ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στο δημοσίευμα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ