Τα ζώδια της Κυριακής 6 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 6 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε και σε άτομα που σας έχουν ανάγκη. Κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν και θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στoν αισθηματικό σας τομέα εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αρχίσουν να ισορροπούν λίγο τα πράγματα με το ταίρι σας και θα βγάλετε πολύ τρυφερότητα και αγάπη απέναντι του. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, άλλα θα σας υπαγορεύει η λογική και άλλα η φωνή της καρδιάς σας.

Ταύρος

Η κούραση όμως και το άγχος δεν θα σας εγκαταλείψουν ακόμη γι αυτό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Καλείστε να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Μπορεί σε εργασιακό επίπεδο οι εξελίξεις να μην τρέχουν όπως εσείς θα θέλατε αλλά μην απογοητεύεστε τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα και να μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Η ημέρα σου θα είναι αρκετά καλή. Οι νέες σχέσεις δεν υπόσχονται πολλά και θα πρέπει να είστε συγκροτημένοι. Όσοι έχετε κάποια προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο αυτή είναι μια καλή περίοδο για να γλυκάνετε και να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Καρκίνος

Σκεφτείτε θετικά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας. Στις συνεργασίες σας θα δείτε ότι θα παίζονται παιχνίδια, από τα οποία θα κινδυνεύει η θέση σας. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και τα λόγια που θα πείτε. Τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά ζητήματα απορροφούν πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στον αισθηματικό – προσωπικό τομέα.

Λέων

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα και θα σας χαρίζει ευχάριστες στιγμές. Θέματα υγείας προσωπικά ή αγαπημένων προσώπων μπορεί να απασχολήσουν κάποιους από εσάς. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που από καιρό τώρα θέλατε. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστούν εμπόδια και καθυστερήσεις, για αυτό θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής και να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας και τα λόγια που λέτε.
Παρθένος

Για τους αδέσμευτους και κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν. Οι υπόλοιποι αφήστε τα σημαντικά για αργότερα και εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για αναδιοργάνωση ή για ξεκούραση και διακοπές. Προσέξτε γιατί θα έχετε νεύρα λόγω του φορτωμένου προγράμματος σας και θα ξεσπάτε με το παραμικρό στο ταίρι σας. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Ζυγός

Βάλτε ένα τέλος σε ότι σας ταλαιπωρεί και σας δημιουργεί εμπόδια στο δρόμο σας, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Εσείς που είστε μόνοι, οι νέες σχέσεις που θα επιχειρήσετε να δημιουργήσετε, εύκολα θα βγάλουν προβλήματα και θα σας απογοητεύσουν. Θα σας απασχολήσει έντονα η καριέρα σας, αφού στον εργασιακό χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε και θα σκεφτείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές. Μια σημαντική επιτυχία αρχίζει να διαφαίνεται. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας για να δείτε τα λάθη έχετε κάνει στα αισθηματικά σας και πως μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σας.

Σκορπιός

Ελέγξτε τις όποιες τυχόν ανασφάλειες έχετε προκειμένου να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Οι ελεύθεροι ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και ζήστε τη ζωή σας. Στα οικονομικά κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα. Τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Τοξότης

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι η αισθηματική σας ζωή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και μην πλάθετε φανταστικά σενάρια με το μυαλό σας. Μπορείτε πλέον να σκεφτείτε ξεκάθαρα και να πάρετε σωστές αποφάσεις για σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι επιπόλαιες σχέσεις θα τελειώσουν οριστικά πια. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις που παρουσιάζονται προκειμένου να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να οργανώσετε τα σχέδιά σας και γενικώς να προβληθείτε.

Αιγόκερως

Αφήστε καινούργιους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και να σας ομορφύνουν τη ζωή. Η κοινωνική σας ζωή είχε αρκετό ενδιαφέρον για τους περισσότερους από εσάς. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της ευνοϊκής περιόδου. Πολλοί από εσάς θα έχετε μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σας, μετά από κάποιες δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Στην ερωτική σας ζωή, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί για την κοινή πορεία με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με αμφίβολες επενδύσεις γιατί θα ζημιωθείτε. Δεν αποκλείεται όμως κάποιοι από εσάς να νιώσετε πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στις δικές σας διαθέσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να οργανώστε τις κινήσεις σας στους σημαντικότερους τομείς της ζωή σας. Επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρολό στη δουλειά σας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

Ιχθείς

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ότι δεν ευνοούνται τόσο τα νέα σχέδια , αλλά, όσα έχετε εδώ και καιρό επεξεργαστεί και οργανώσει καλά. Θα προβείτε σε συζητήσεις και συμφωνίες με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η έντονη ανασφάλεια που θα έχετε δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε όπως θέλατε. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον σύντροφο σας. Στον αισθηματικό τομέα τα δεδομένα δείχνουν να είναι ουδέτερα.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ