Συνεχίζεται η κόντρα της Σίνεντ Ο'Κόνορ με τη Μάιλι Σάιρους: Θα την «κράξει» σε τηλεοπτική εκπομπή - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η κόντρα της Σίνεντ Ο'Κόνορ με τη Μάιλι Σάιρους: Θα την «κράξει» σε τηλεοπτική εκπομπή

Μάιλι Σάιρους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μάχη μεταξύ Σίνεντ Ο'Κόνορ και Μάιλι Σάιρους συνεχίζεται και μάλιστα χειροτερεύει. Μετά τις ανοικτές επιστολές της Ο'Κόνορ στη νεαρή σταρ και την προσβλητική αντίδραση της τελευταίας μέσω Twitter, τώρα η Σάιρους ετοιμάζεται να «κράξει» δημόσια την Ο'Κονορ στο Saturday Night Live.

Οι επιστολές της 46χρονης Ο'Κονορ προς την 20χρονη Σάιρους ήταν καθαρά συμβουλευτικές και προστατευτικές, ωστόσο η Μάιλι το τράβηξε στα άκρα απαντώντας στο Twitter αναφερόμενη σε «ψυχική ασθένεια» της Ο'Κόνορ.

Η Ο'Κόνορ έχει ήδη απειλήσει ε δικαστική αγωγή , οπότε είναι σίγουρο ότι δε θα χαρεί ιδιαίτερα όταν θα δει το Saturday Night Live στις 5 Οκτωβρίου. Η 20χρονη σταρ σκοπεύει να ξεπεράσει τα όρια, αφού σύμφωνα με πηγές, η εμφάνιση της στο SNL θα έχει προσβλητικό/ειρωνικό χαρακτήρα για την Ο'Κόνορ, ενώ σκοπεύει να σκίσει δημόσια μία φωτογραφία της, όπως είχε κάνει στο παρελθόν και η Ο'Κόνορ με φωτογραφία του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για σεξουαλική κακοποίηση στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ