Πυροβολισμοί σε τέμενος στο Παρίσι – Τραυματίστηκαν τρία άτομα - iefimerida.gr

Πυροβολισμοί σε τέμενος στο Παρίσι – Τραυματίστηκαν τρία άτομα

Πυροβολισμοί σε τέμενος στο Παρίσι – Τραυματίστηκαν τρία άτομα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε σε προάστιο του Παρισιού, όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί έξω από ένα τέμενος. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας, το περιστατικό έγινε στο προάστιο Βιγέ λε Μπελ, όπου έπειτα από την προσευχή της Παρασκευής κάποιος πυροβόλησε τέσσερις φορές με όπλο μεγάλου διαμετρήματος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως στόχος του δράστη δεν ήταν το τέμενος, παρόλα αυτά τραυματίστηκαν τρία άτομα- πιθανότατα της ίδιας οικογένειας- την ώρα που έβγαιναν από αυτό και κατευθύνονταν προς το αυτοκίνητό τους.

Οι δύο που τραυματίστηκαν πιο σοβαρά είναι μεταξύ 20 και 30 ετών, ο ένας από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ πιο ελαφριά τραυματίστηκε ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Οι δράστες, όπως και το κίνητρό τους, παραμένουν άγνωστα.

Πηγή: Thelocal.fr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ