Προθεσμία για τις 11/10 πήραν ο «πυρηνάρχης» της ΧΑ στο Πέραμα κι άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοί του - iefimerida.gr

Προθεσμία για τις 11/10 πήραν ο «πυρηνάρχης» της ΧΑ στο Πέραμα κι άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοί του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία για τις 11 Οκτωβρίου, προκειμένου να απολογηθούν για την επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, ζήτησαν και έλαβαν από τον 5ο τακτικό ανακριτή Πειραιά, ο «πυρηνάρχης» της ΧΑ στο Πέραμα κι άλλοι τρεις χρυσαυγίτες.

Ο «πυρηνάρχης» Αναστάσιος Πανταζής οδηγήθηκε το απόγευμα στα δικαστήρια Πειραιά,συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και αφού πήρε προθεσμία να απολογηθεί μαζίι με τους άλλους τρεις την ερχόμενη Παρασκευή, επέστρεψε στη ΓΑΔΑ.

Όλοι τους κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και έχουν αναγνωριστεί από τα θύματα, ως δράστες της επίθεσης που δέχθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των «όπλων» που είχαν στη κατοχή τους οι δράστες της επίθεσης ήταν ροπαλα με καρφιά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν και θάνατο. Ένα από τα εν λόγω ρόπαλα είχε βρεθεί κρυμμένο πίσω από μονάδα κλιματιστικού στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ