Αυτά είναι τα νέα καυτά βίντεοκλιπ της χρονιάς: Ριάνα και Μπρίτνεϊ σπάνε τα ταμπού [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα νέα καυτά βίντεοκλιπ της χρονιάς: Ριάνα και Μπρίτνεϊ σπάνε τα ταμπού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο βίντεοκλιπ της Μπρίτνει Σπιαρς «Work Bitch» με την καυτή τραγουδίστρια στην έρημο της Νεβάδα, να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία. Ωστόσο το αδιαμφισβήτητα σέξι βίντεοκλιπ της, επισκίασε το «Pour it Up» της Ριάνα που ξεπερνάει κάθε όριο.

Τα δυο βίντεοκλιπ κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά στους χρήστες του Youtube. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επανέρχεται δυναμικά στη μουσική σκηνή με ένα βίντεοκλιπ που θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της, με στενά δερμάτινα κορμάκια, μπότες και σέξι χορευτικά.

Ωστόσο λίγες μέρες αργότερα, ήρθε το βίντεοκλιπ της Ριάνα, το οποίο έχει βγει σε δύο εκδόσεις και στη μία από αυτές η τραγουδίστρια κάνει twerking με ένα καυτό σορτσάκι-στρινγκ, βάζοντας κυριολεκτικά τα γυαλιά στην Μάιλι Σάιρους με το «Wrecking Ball».

Απολάυστε τις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ