Κεδίκογλου για Τσίπρα: Είναι ο καλύτερος συνήγορος της ΧΑ - iefimerida.gr

Κεδίκογλου για Τσίπρα: Είναι ο καλύτερος συνήγορος της ΧΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή ήταν η απάντηση που επεφύλαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Αλεξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του στο Euronews σχετικά με την ποινική προδικασία για τη Χρυσή Αυγή. Στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα ο κ. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή βρήκαν τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή, παρατήρησε χαρακτηριστικά.

«Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα η απόφαση της κυβέρνησης να πάρει την πρωτοβουλία να ανοίξει το θέμα της Χρυσής Αυγής στη Δικαιοσύνη, δικαιολογημένα δημιούργησε στην κοινή γνώμη το αίσθημα ότι η δικαστική απόφαση για τη σύλληψη του κ. Μιχαλολιάκου δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα. Ο κ. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή τους. Θερμά συγχαρητήρια», σχολίασε ειρωνικά ο κ. Κεδίκογλου.

Στη συνέντευξή του στο Euronews, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για σπουδή της κυβέρνησης να κάνει στροφή 180 μοιρών και να δείξει ότι παίρνει την πολιτική πρωτοβουλία να ανοίξει το θέμα στη Δικαιοσύνη, η οποία όπως είπε, δημιούργησε την πεποίθηση στην κοινή γνώμη ότι εδώ πρόκειται για μία πολιτική απόφαση, την πεποίθηση δηλαδή ότι η κυβέρνηση έχει την πρωτοβουλία. Συνεπώς, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, είναι απολύτως δικαιολογημένο το αίσθημα στην κοινή γνώμη ότι αυτή η δικαστική απόφαση δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα.

Αφού είπε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της, ο κ. Τσίπρας υπογραμμισε επίσης, ότι ταυτόχρονα θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η Δικαιοσύνη θα πρέπει να έχει στα χέρια της πλήρεις φακέλους με πλήρη στοιχεία, γιατί, όπως επεσήμανε, «είναι εξαιρετικά προβληματικό να ακούμε σήμερα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι "αν ζητούσαν άλλα επιπλέον στοιχεία οι ανακριτές, εμείς θα τους τα δίναμε"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ