Ο εργοδότης της 25χρονης που παραιτήθηκε μέσω βίντεο της απαντά με τον ίδιο τρόπο - Ολοι οι υπάλληλοι χορεύουν πάνω στα γραφεία [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο εργοδότης της 25χρονης που παραιτήθηκε μέσω βίντεο της απαντά με τον ίδιο τρόπο - Ολοι οι υπάλληλοι χορεύουν πάνω στα γραφεία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα εξίσου εντυπωσιακό με το δικό της βίντεο απάντησε στην Μαρίνα Σίφριν, την 25χρονη της οποίας ο εντυπωσιακός τρόπος παραίτησης μέσω χορευτικού βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου, η εταιρεία του πρώην -πλέον- εργοδότη της.

Η Next Media Animation, σε μια προσπάθεια, αφενός να εκμεταλλευτεί την ξαφνική φήμη που απέκτησε η εταιρεία λόγω του βίντεο της 25χρονης, αφετέρου να ανακοινώσει ότι κάνει προσλήψεις, έφτιαξε ένα βίντεο που παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα του να είσαι εργαζόμενος σε αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εταιρεία απόλυση Βίντεο γραφείο χορός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ