Το ΙΚΑ στέλνει τα πρώτα ειδοποιητήρια σε επιχειρήσεις – Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί σε όσους δεν τακτοποιήσουν τα χρέη - iefimerida.gr

Το ΙΚΑ στέλνει τα πρώτα ειδοποιητήρια σε επιχειρήσεις – Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί σε όσους δεν τακτοποιήσουν τα χρέη

Το ΙΚΑ στέλνει τα πρώτα ειδοποιητήρια σε επιχειρήσεις – Κατασχέσεις και πλειστηρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «καμπανάκι» για τα χρέη χτυπά το ΙΚΑ με την αποστολή των πρώτων ειδοποιήσεων. Αυτές θα φτάσουν σε 6.000-7.000 επιχειρήσεις αρχικά, που θα καλούνται να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Οσοι εργοδότες δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, όπως κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Το πρώτο κύμα των ειδοποιητηρίων θα φτάσει σε επιχειρήσεις που είναι ενεργές και επομένως εκτιμάται ότι μπορούν να εισπραχθούν τα χρήματα.

Συνολικά χρωστάνε στο ΙΚΑ περίπου 300.000 επιχειρήσεις, ωστόσο μέχρι τώρα η συμμετοχή στη νέα ρύθμιση δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ