Συνεχίζει να προκαλεί ο Παναγιώταρος – Τα έβαλε με αστυνομικό που δεν τον άφησε να μπει στην Ευελπίδων με αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Συνεχίζει να προκαλεί ο Παναγιώταρος – Τα έβαλε με αστυνομικό που δεν τον άφησε να μπει στην Ευελπίδων με αυτοκίνητο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από τις απειλές κατά δημοσιογράφων που φώναζε αποχωρώντας από τη ΓΑΔΑ, ο Ηλίας Παναγιώταρος συνέχισε τις προκλήσεις στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να μπει στον προαύλιο χώρο με το αυτοκίνητό του, όταν όπως είναι φυσικό τον σταμάτησε ο αστυνομικός φρουρός στην πύλη. Με εριστικό ύφος ο κ. Παναγιώταρος του είπε: «Τι έγινε; μαγκέψαμε, μαγκέψαμε; Αν ήταν βουλευτής της ΝΔ, δεν θα τον άφηνες;».

Ο φρουρός του απάντησε πως σε κανέναν δεν θα επιτρεπόταν η είσοδος με το αυτοκίνητο. Μάλιστα χρειάστηκε να ειδοποιηθεί τηλεφωνικά η προϊσταμένη του Πρωτοδικείου, προκειμένου να πειστεί ο βουλευτής, καθώς και εκείνη με τη σειρά της του επιβεβαίωσε ότι απαγορεύεται αυτό που ζητούσε να κάνει.

Φωτογραφία: Eurokinissi
Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ