Πύρινη λαίλαπα: 74 δασικές πυρκαγιές ξέσπασαν μέσα σε ένα 24ωρο! - iefimerida.gr

Πύρινη λαίλαπα: 74 δασικές πυρκαγιές ξέσπασαν μέσα σε ένα 24ωρο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στο Ρέθυμνο όπως επίσης και στον Άγιο Νικόλαο στη Ζάκυνθο. Υπό μερικό ή πλήρη έλεγχο έχουν τεθεί οι υπόλοιπες πυρκαγιές σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο.

Συνολικά εβδομήντα τέσσερις δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, απο τις 6 χθες το πρωί μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, σε όλη την Ελλάδα. Όλες, εκτός απο μία, τέθηκαν υπό έλεγχο.

Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά στα Σακτούρια Ρεθύμνου, η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 18 άτομα πεζοπόρα.

Υπο έλεγχο τέθηκαν σήμερα το πρωί η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 4 τα ξημερώματα στη θέση Απράος στην Κέρκυρα, καθώς και στον Άγιο Νικόλαο Βολίμων Ζακύνθου, που εκδηλώθηκε χθες στις 11 το πρωί.

Χθες όμως είχαμε και το πρώτο θύμα από τις πυρκαγιές καθώς ένας άτυχος 79χρονος κυκλώθηκε από τις φλόγες όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά, στη θέση Μακρυνάρα του δήμου Ευρώτα και δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεφύγει με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να τον βρουν λίγα λεπτά αργότερα απανθρακωμένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ